Ortaokullararası Zonguldak Futbol İl Birinciliği’nde final heyecanı yaşandı. Merkez Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’nun 1-0 yenen Ereğli Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu şampiyon oldu.


Üçüncülük-dördüncülük maçında ise, Çaycuma Saltukova Gazi Ortaokulu, Kozlu Alparslan Ortaokulu’nu 5-3 yenerek üçüncülüğü kazandı.

 


Ödül törenine; Gençlik Hizmetleri ve Spor Zonguldak İl Müdürü Ahmet Karayılmaz da katıldı. Törende, dördüncü olan Kozlu Alparslan Ortaokulu’na kupasını ve madalyalarını, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nevzat Küçükkaya; üçüncü olan Çaycuma Saltukova Gazi Ortaokulu’na kupasını ve madalyalarını, Gazi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Zafer Günlü; ikinci olan Merkez Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’na kupasını ve madalyalarını, Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Emrullah Aydın; birinci olan Ereğli Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu’na kupasını ve madalyalarını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz verdi.

 

“GOL” DEDİ, FAIR-PLAY ÖDÜLÜNÜ ALDI

Turnuvanın “Fair-Play Ödülü”nü ise, Çaycuma Saltukova Gazi Ortaokulu’nun kalecisi Emre Soylu aldı. Kozlu Alparslan Ortaokulu ile oynadıkları üçüncülük maçında, 2-1 yenik durumdayken, Kozlu Alparslan Ortaokulu’nun delik ağlardan dışarı çıkan atağında maçın hakemi autu gösterdi.Çaycuma Saltukova Gazi Ortaokulukalecisi Emrullah Aydın ise, hakemi uyararak, topun gol olduğunu söyledi. Karşılaşmada 3-1 yenik duruma düşen Gazi Ortaokulu, maçtan ise 5-3 galip ayrıldı.

 

Merkez Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu: 0 Ereğli Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu: 1

 

SAHA: Fener.

HAKEM:Engin CanUğur ***.

MERKEZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU:TalipcanMetintaş ***, Sami Gökçek **(Mustafa Dorukhan Arslanyılmaz **), Ali Uzun **, Barış Şahin **, Halil Gökçek **, Enis Taşçı **, Mücahit Uzunyer ***, Cansın Çekiç **(Ozgan Kahveci **).

EREĞLİ KEPEZ İZMİRLİOĞLU ORTAOKULU: Barış Can Turhan ***, Berkin Dombaycı ***, Yusuf Toprak ***, Berat Adıyaman ***, Arda Arslan ***, Tarık Akcan ***, Berkant Adıyaman ***(Erdem Öztürk ***), Yiğit Kahraman ***.

GOL:Dk. 40 Tarık Akcan (Ereğli Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu).