Son 2 haftada alınan puanlar Kilimli Belediyespor'un umutlarını arttırdı.

Üst üste oynanan 2 iç sahada maçında hedeflenen puanlar alındı.Son 2 maçta alınan 4 puanla  kümede kalma umurları yeşeren Kilimli Belediyesspor'da,Dardanelspor ve Belediye Bingölspor maçlarında hedef doğrultusunda alınan 4 puanın yanında kümede kalma adına mücadele ettiği Trabzon Kanuni'nin haftayı puansız kapatması ve aradaki farkın 2'ye çıkması, alınan bu puanların önemi bir kat daha arttırdı.

3. Ligdeki temsilcimiz Kilimli Belediyespor, kümede kalma adına final niteliği taşıyan haftalara gelinen süreçte  iç sahada oynadığı 2 maçta 4 puan hedefine ulaştı. Dardanelspor galibiyeti ile Belediye Bingölspor karşısında son dakikada kazanılan 1 puan kümede kalma umutlarını iyice arttırdı. Üstüne bu yoldaki rakibi Trabzon Kanuni'nin haftayı yenilgiyle kapatması da  camiada bahar havası estirdi. 
Şimdi 4 final maçı var !.                                                                                                                                  Kilimli Belediyespor için lig sancılı geçse de kümede kalma umutlarını son 2 haftada arttı. Son 10 hafta alınan kötü sonuçlarla küme düşme potasına yaklaşan temsilcimiz, kalan 6 maçı final olarak nitelendiriyordu. Söz konusu bu kritik haftaların başlangıcında 2 maçı üst üste kendi sahasında oynayacak olmasıyla gelecek adına umutlanan temsilcimiz,  kümede kalmaları için bu maçalarda kendine minimum 4 puan hedef koymuştu. Bu hedef doğrultusunda kenetlenen temsilcimiz ilk olarak 29'uncu haftada şampiyonluk mücadelesi veren Dardanelspor'u konuk etti. Temsilcimiz bu maçı Emrah Sürücü'nün tek golüyle 1-0 kazandı.                                                                                                    

Son dakika golü çok anlamlı
Dardanel maçında tek golle maçı lehine çeviren temsilcimiz bu periyotta oynayacağı bir iç saha maçında, grupta ilk 5'i hedefleyen Belediye Bingölspor ile mücadele etti. Geçtiğimiz Pazar günü oynanan maçta 1-0 geriye düşen sarı-siyahlılar, son dakikada Şafak'ın attığı golle 1 puanı hanesine yazdırdı.
Dardanelspor ve Belediye Bingölspor maçlarında hedef doğrultusunda alınan 4 puanın yanında kümede kalma adına mücadele ettiği Trabzon Kanuni'nin haftayı puansız kapatması ve aradaki farkın 2'ye çıkması, alınan bu puanların önemi bir kat daha arttırdı.