İlçedeki özel bir restaurantta yapılan ve tek liste ile gidilen genel kurulda konuşan Adik, kuruldukları 6 yıldan bu yana takımlarının şampiyon olamadığını, bu sene ise Beşiktaş'ın ligi şampiyon olarak tamamlayacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Katılımcılara da teşekkür eden Adik, "Bizler üyelerimizin desteği ve güveni ile 3 sene daha görevimizin başındayız. İlk günkü heyecanı yeniden yaşıyoruz. Bu heyecan bittiğinde bizde burada olmayacağız. Amacımız Derneğimizi bir üst seviyeye taşımak" dedi.

Adik Başkanlığındaki yeni yönetim Tuncay Karaaslan, Aykut Demiroğlu, Necati Memiş, Bahadır Yavçın, Tacettin Kenanoğlu, İbrahim Ayaz, Zafer Uludağ, Osman Soydemir, Korhan Günaydın, Sezgin Coşar, Samet Yücel, Muhammet Çakan, Ercan Demirtaş, Ahmet Fındık ve Deren Yazıcıoğlu'dan oluştu.

Kadın Kollarında Başkanlığa Berna Odabaşı üyeliklere ise Gülten Kocamanoğlu, Ayşe Rezzan Uzunel, Nurperi Sayan, Özlem Şen, Hediye Özge Bekar, Divan Kurulu Başkanlığına Sinan Bozdağ (Başkan), Ahmet Odabaşı, Hayrettin Çıdık

Disiplin Kuruluna Memiş Keskin, Cemal Kocamanoğlu, Selcan Uzunel, Oktay Saraçoğlu, Şafak Kırmızı, Murat Önal, Denetim Kurulu üyeliklerine Sezgin Coşar, İbrahim Ayaz, Ahmet Fındık, Osman Soydemir, Muhammet Çakan, Deren Yazıcıoğlu seçildi.

 

(Haber Merkezi)