Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından temsilcimiz Zonguldakspor, ikinci etap kamp çalışmaları için gittiği Kocaeli Kartepe'de hazırlıklarını sürdürüyor. Günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli takım, yeni sezon öncesi güç depoluyor. Teknik Direktör Talat Özden yönetiminde lige hazırlanan Zonguldakspor, kamp boyunca özel maçlara ağırlık verecek.
Teknik Direktör Talat Özden, kamp programına koyduğu 22-25-28 Ağustos tarihleri arasındaki hazırlık maçlarıyla oyuncuların saha içi performansını görebilecek. Kırmızı-lacivertli takım, Kocaeli Kartepe'de ilk hazırlık maçını 22 Ağustos tarihinde Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Konya Şekerspor'la yapacak.
Liglerin başlama tarihinin tam kendilerinin uyguladığı kamp programı doğrultusunda başlayacağını belirten Teknik Direktör Talat Özden, Kamp ortamında oyuncularımın gösterdikleri performans üst düzeyde. Sabahları kondisyon çalışmaları ve akşamları ise teknik-taktik ağırlıklı idmanlar yapıyoruz. Buradaki gelişmeler olumlu yönde.
En iyi şekilde hazırlanıp 1 Ekim tarihine kadar eksiklerimizi giderip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kartepe'deki ilk sınavımızı Konya Şekerspor karşısında vereceğiz.
Hazırlık maçlarında sonuç benim için asla ölçü olamaz. İster galip gelelim, ister yenilelim, önemli olan oyuncularımın futbol kalitesini sahaya yansıtmalarıdır dedi.