Beko Basketbol Ligi'nde yer alan 16 takımın 6-11 Ekim tarihleri arasında Erzurum, Eskişehir, İzmir ve Samsun'daki 4 grupta mücadele edeceği Spor Toto Türkiye Kupası Eleme Turu, yarın başlıyor.
6-11 Ekim tarihlerinde oynanacak olan Spor Toto Türkiye Kupası eleme karşılaşmalarında 16 takım 4 grupta üçer gün süresince sekizli finale yükselebilmek için mücadele edecek. Eleme maçlarına Erzurum, Eskişehir, İzmir ve Samsun şehirleri ev sahipliği yapacak. Basketbolseverlerin merakla beklediği ve kıran kırana mücadelelerin yaşanacağı eleme turu müsabakaları Erzurum'da Cemal Gürsel, Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi, İzmir'de Aliağa Enka, Samsun'da ise Yaşar Doğu Spor Salonlarında oynanacak.
Tek devreli lig usulüne göre düzenlenecek olan Eleme Turu müsabakaları sonucunda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, 15-19 Şubat 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek Sekizli Final'e katılmaya hak kazanacak. Final Turu karşılaşmalarında rakiplerini eleyerek mutlu sona ulaşacak olan takım da 27'nci Türkiye Kupası'nı müzesine götürecek.
İLK RAKİP BANDIRMA KIRMIZI
Temsilcimiz Erdemirspor, Samsun'da oynanacak D Grubu'nda mücadele edecek. Erdemirspor, ilk maçını saat 15.30'da Bandırma Kırmızı ile oynayacak. Temsilcimiz, 7 Ekim Cuma günü saat 18.00'de Galatasaray, 8 Ekim Cumartesi günü de saat 14.30'da Antalya Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Hazırlıklarını Erdemir Spor Salonu'nda sürdüren temsilcimiz, bugün maçların oynanacağı Samsun'a giderek kampa girecek.
Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanacak D Grubu'nun programı şöyle;
6 EKİM 2011 PERŞEMBE
Saat 15.30: Erdemirspor-Bandırma Kırmızı
Saat 18.00: Antalya Büyükşehir Belediye-Galatasaray
7 EKİM 2011 CUMA
Saat 15.30: Bandırma Kırmızı-Antalya Büyükşehir Belediye
Saat 18.00: Galatasaray-Erdemirspor
8 EKİM 2011 CUMARTESİ
Saat 14.30: Erdemirspor-Antalya Büyükşehir Belediye
Saat 17.00: Galatasaray-Bandırma Kırmızı
AHMET ÇAKI BABA OLDU 
Erdemirspor Başantrenörü Ahmet Çakı, geçtiğimiz Cuma günü baba oldu. Erkek çocuk babası olan Ayça-Ahmet Çakı çifti, minik bebeklerine Alkım Can ismini verdiler.
Erdemirspor'un internet sitesinden yapılan açıklamada, Erdemirspor olarak biz de hem Ahmet Çakı'yı, hem de Ayça Çakı'yı tebrik ederken, Alkım Can bebeğe de uzun ömürlü ve sağlıklı bir ömür diliyoruz denildi.