İlk etap çalışmalarını tamamlamak üzere olan sarı-siyahlı takım Ereğli Grand House Otel’de bir günlük kampın ardından Cumartesi günü Bolu’ya hareket ederek, Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Samsunspor’la hazırlık maçı yapacak.
Spor Toto 3’üncü Lig’in yeni takımlarından temsilcimiz Kilimli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fener Sahası’nda düzenlenen idmanlarda yeni transferlerin takıma çok çabuk ısınması, Teknik Direktör Raşit Çalık’ı sevindiriyor.
Sarı-siyahlı takımın idmanlarını kaçırmayan Kulüp Başkanı Engin Aygün’ü dünkü idmanda Asbaşkan Mustafa Korkutan, 2’nci Başkanlar Faik Aşkar ile Şaban Kethüda, Basın Sözcüsü Eren Kırıkoğlu ve İnşaat Mühendisi Seda Karaaslan da yalnız bırakmadı.
Samsunspor’la ilk hazırlık maçını yapacaklarını belirten Kulüp Başkanı Engin Aygün, “Bolu’da Termal Otel Tesisleri’nde Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Samsunspor ile hazırlık maçı yapacağız. Yapacağımız hazırlık maçı öncesi Cuma günü Ereğli’de bir günlük kamp yapacağız. Hazırlık karşılaşmasından sonra 2 günlük izinin ardından 20 Temmuz Çarşamba günü Kızılcahamam Patalya Otel’de ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacağız” dedi.
Genel Kaptan Fuat Velioğlu tarafından yürütülen transfer çalışmalarını hakkında da bilgi veren Başkan Aygün, “Biri kaleci, 5 oyuncu ile temaslarımızı sürdürüyoruz. Fuat Velioğlu’nun Ankara’da gerçekleştirdiği transfer çalışmaları sonunda üst düzey oyuncuları kadromuza katacağız” dedi.