Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da izin sona erdi. Kırmızı-lacivertli takım, hafta sonu İstanbul'da oynanacak zorlu Sultangazispor maçının hazırlıklarına, dün maçlarına ev sahipliği yapacağı Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda başladı.
Antrenör Uğur Terzi, Sultangazispor'un geçtiğimiz hafta sonu oynadığı ve 2-0 galip geldiği Zeytinburnuspor karşılaşmasını çıplak gözle izleme imkanı buldum. İlk devredeki takımdan çok kuvvetli bir takıma karşı zorlu bir 90 dakika çıkartacağımızı söyleyebilirim dedi.

TÜM HESAPLAR 2'DE 2 ÜZERİNE
Grupta bir maçı eksik olmasına rağmen lider Düzcespor ile arasında 1 puan olan kırmızı-lacivertli takım, liderlik hesapları yapmaya başladı. Hafta sonu Sultangazispor maçından 3 puanla dönmeyi planlayan Zonguldak Kömürspor, Zonguldak derbisi olarak nitelendirilen Kozluspor maçını kazanırsa, liderliğe yükselecek.
Tüm planlarını 2'de 2 yapmak olarak ayarlayan kırmızı-lacivertli takımın puan kaybına tahammülü yok.
Hafta sonu izleme imkanı bulduğum Sultangazispor maçının analizini oyuncularıma anlattım diyen Zonguldak Kömürspor Antrenörü Uğur Terzi, Sultangazispor maçı bizim için gerçekten çok zor geçecek. Maçta eksilerini-artılarını tuttuğum Sultangazispor maçının raporlarını futbolcularımla paylaştım. Neler yapmaları ve yapmamaları gerektiğini bir bir anlattım. Umarım 90 dakika sonunda gülen taraf biz oluruz dedi.