Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, hafta sonu oynayacağı Zonguldak Kömürspor çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da transfer taarruzuna devam ediyor. Yeşil-beyazlı takım, daha önce sezon başı kampında denemeye aldığı Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bilecik Osmanelispor forması giyen 21 yaşındaki Gineli Aly Berete'nin transferini bitirdi.
İLK YARIYA NİYET,
İKİNCİ YARIYA KISMET!
Grupta ikinci yarıyla beraber Play-Off mücadelesi verecek Kozluspor, ara transfer döneminde hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Sezon başında birçok siyahi oyuncu deneyen ve anlaşamayan Kozluspor, Aly Berete'yi kadrosuna katarak, yabancı transferinde mutlu sona ulaştı. Sezon başında Kartepe kampında denemeye aldığı, ancak o dönemki teknik adam Volkan Yayın'ın gözüne girmeyi başaramayan Aly Berete, artık ikinci yarıyla birlikte yeşil-beyazlı formayı terletecek.
Kadrosundan 5 önemli oyuncusu ile yollarını ayıran yeşil-beyazlılar, Nevşehir Gençlikspor'dan 20 yaşındaki Erdal Perçin ile Edirne Gençlikspor'dan 23 yaşındaki sol bek Salih Topyay'ı kadrosuna katmıştı. Sezon başında Kayseri Pansu Şekerspor'dan transfer ettiği 29 yaşındaki Selim Aydoğan'la da yollarını ayıran Kozluspor, bu oyuncunu alternatifi olarak düşündüğü ve her konuda anlaştığı Gineli oyuncu Aly Berete'yi Zonguldak'a getirdi. 21 yaşındaki Gineli stoper, dün takımla birlikte idmana çıktı.
HALI SAHADA ÇALIŞTILAR
Antalya kampının ardından Zonguldak'a dönen yeşil-beyazlı takım, ikinci yarının ilk maçı olan Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına başladı. Kozluspor, 2 gündür Zonguldak'ı etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle dünkü çalışmayı Kozlu Şehir Stadı'nın arka tarafında bulunan halı sahada yaptı. Antrenör Bülent Öztürk yönetimindeki idmana kısa bir toplantının ardından başlayan yeşil-beyazlılar, ısınma koşularının ardından kondisyon ağırlıklı çalıştı.