Çaycuma İstasyon Mahallesi’nde hem otopark, hem de kapalı pazaryeri olarak kullanılacak projenin ihalesini kazanan Koçkan İnşaat ile Çaycuma Belediyesi arasında sözleşme imzalandı. Koçkan İnşaat sahibi Bülent Kantarcı, belediyenin önemli hizmetlerinde yapımcı sıfatıyla yer almaktan memnun olduğunu söyledi.

 

Çaycuma İstasyon Mahallesi’nde hem otopark, hem de kapalı pazaryeri olarak kullanılacak alanın ihalesini kazanan Koçkan İnşaat sahibi Bülent Kantarcı ile yapım sözleşmesi imzalandı.

Kapalı alanın dört ay gibi kısa bir sürede hizmete gireceğini belirten Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “İstasyon Mahallemizde yıllardır DDY’ne arazi üzerinde yer alan pazaryerinin haftanın 6 günü otopark, bir günüde pazaryeri olarak kullanılmak üzere yapılacak projenin ihalesine üç firma katıldı ve Koçkan İnşaat kazandı. 18 imar uygulaması kapsamında 7 dönüm araziyi DDY’ne terk ettirmiş bulunuyoruz. Bu hizmet İstasyon Mahallesi’ne ekonomik ve sosyal olarak bir katkı sağlayacaktır. Emeği geçen personelime, meclis üyelerime ve yüklenici firmaya çok teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

30 yılı aşkın inşaat deneyimiyle Çaycuma’ya hizmet sunmaktan onur duyduğunu söyleyen Koçkan İnşaat sahibi İnşaat Yüksek Mühendisi Bülent Kantarcı ise, “Belediyemizin geçen yıl ihale ettiği katlı otopark inşaatını on aylık bir sürede teslime hazır hale getirdik. İstasyon pazaryeri ve açık otopark olarak kullanılan alana çağdaş ve modern malzemelerle yapılacak olan mimari değere sahip önemli bir yapının, yapım sözleşmesini imzalamak üzere buradayız. Koçkan İnşaat olarak Belediyemizin önemli yatırımlarını gerçekleştirmede yapımcı sıfatıyla yer almaktan memnuniyetimizi bildir, firmamıza duyulan güvenden ötürü kamuoyuna şükranlarımızı sunarım” şeklinde konuştu.