Kozlu Belediyespor'da yeni sezon çalışmaları geç de olsa başladı. "Kozluspor bundan önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda  en iyi şekilde mücadelesine devam edecek. Bu yönde kamuoyunun hiçbir şüphesi olmasın. Bu ana kadar sessiz kalmamızdaki sebep  ince  eleyip sık dokumamızdır."diyen Kulüp Başkanı Ali Bektaş, Demir ailesinin Zonguldakspor’u bırakmaması  gerektiğini  de ifade etti. Bektaş, " Bu iş gönül işi . Zonguldak’ta bu işin altından kalkacak başka kurum ve şahıs yok."şeklinde konuştu.
Yeni sezonda bölgemizi Bölgesel Amatör  Lig’de temsil edecek olan Kozlu Belediyespor'da  yönetim yeni  sezon hazırlıklarına start verdi. Ali Bektaş  başkanlığında toplanan yönetim kurulu, yeni sezon için ilk toplantısını yaptı. "İlk toplantıda transferlerimiz, hocamız,  bundan sonraki süreçte nasıl bir kadrolaşma oluşturacağımızı  görüştük. "diyen Bektaş, "Kozluspor bundan önceki dönemleri aratmayacak şekilde  mücadelesine devam edecek. Bundan  kimsenin hiçbir şüphesi olmasın."diiyen Bektaş, "Bu ana kadar sessiz kalmamızdaki sebep  ince  eleyip sık dokumamızdır. Çünkü Deplasmanlı Amatör Küme’de  ayakta kalabilmek, dik durabilmek  dışardan göründüğü kadar kolay değil. Spor endüstrisinin bu kadar pahalı  olduğu bir yerde  çok iyi ince eleyip sık dokumalıyız. Çünkü harcadığımız para milletin parasıdır. Hiçbir kuruş katkısı olmayan insanlar dedikodu üretiyor.O yüzden kulübün bir kurumun  uhdesinde kalmasında fayda var. Yoksa ben de küser bırakırım. Olan kulübe olur. O yüzden takımın belediyenin uhdesinde kalmasının faydası var. "dedi.                                                               

 

"Demir ailesi ikna edilmeli"                                                                                                                             
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir'in görevi bırakacağını açıklamasını da yorumlayan Bektaş," Zonguldak’ta bu işin altından kalkacak başka kurum ve şahıs olmadığını  belirterek şunları söyledi; ” Gönlüm istiyor ki Demir grup  ve Salih Demir  bu işe devam etsin."dedi. Bektaş, " Zonguldak’ta bu işin altından kalkabilecek başka biri yok.Açıkça konuşuyorum. Bu işler kolay değil. Birilerinin konuştuğu gibi basit değil. Ne başka bir insan, ne başka bir kuruluş bu işin altından kalkamaz. Zonguldak’ın kesinlikle bir adım ileriye gitmesini istemeyen bir grup var.Sermeyenin dışarılara kaymasındaki en büyük sebep bu dedikodu mekanizmasıdır. Zonguldak’ta bazı kesimlerin çekememezlik  ve kıskançlık duygusudur. Ben tekrar sunu söylüyorum, Zonguldak’ta bu işi yapacak ne kurum nede kuruluş var.  Onun için Salih Demir ve ekibini ikna etmek en hayırlısıdır.” şeklinde konuştu.                                                                                                                                                                      

Transfer Komitesi belli oldu                                                                                                                      
Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Kozlu Belediyespor’da Transfer Komitesi belli oldu.  Erhan Birinci, Uğur Saral, Kemalettin Kara, Sadık Şirin, Harun Balta ve  Hasan Özkul transfer Komitesi olarak çalışmalara başladı.