Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası Fransa'da yapıldı. Şampiyonada Türkiye'yi 10 genç, 13 yıldız olmak üzere toplam 23 bayan boksör temsil etti. Şampiyonada Türk Milli Takım formasını giyen Zonguldaklı İrem Civan, İsveçli rakibini yenerek bronz madalyayı garantilemişti.
Civan, yarı finalde karşılaştığı Sırp boksör karşısında maçı 2-1 önde götürürken, talihsiz bir sakatlık geçirdi. Omzu çıkan Civan, maçı tamamlayamayınca, ülkemize bronz madalya kazandırdı.
Bayan boksta ilk kez Zonguldak'ı böylesine büyük bir organizasyonda temsil eden ve bronz madalya kazanan İrem Civan, duygularını şöyle dile getirdi;
"Gerçekten güzel maçlar çıkarttım, yarı final maçında talihsiz bir şekilde omzum çıktı. 2-1 önde iken maça devam edemedim. Eğer bir sakatlık geçirmeseydim, ülkeme altın madalya kazandıracağıma inanıyordum. Avrupa üçüncüsü olduğum için çok mutluyum. Bundan sonraki yarışmalarda daha başarılı sonuçlar almak için çalışmalarımızı sürdüreceğim. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum."