Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kozlu Belediyespor Yönetim Kurulu, üye ler ve işadamları, Kozlu Neslişah Aile Salonu'ndaki dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Kozlulu işadamları, takım için maddi destek sözü verdi.
Kozlu Belediyespor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın da katıldığı kahvaltıda; Kozlu Adnan Taneri Sahası'nın çimlendirilmesi ve transferler çalışmaları için işadamlarından ve esnaflardan maddi yönden destek talebinde bulunuldu.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Bu ekonomik kriz içinde insanların iş ve ekmek bile zor bulduğu günümüzde böyle bir dayanışma kahvaltımıza katıldıkları için tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi
SUNİ ÇİM MÜJDESİ
Kozlu Adnan Taneri Sahası'nın suni çim yapılacağını, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'tan bu konuda tam destek aldıklarını ifade eden Başkan Bektaş, "Sahanın çimlendirilmesi ile ilgili geçtiğimiz Cuma günü görüşmelerimiz oldu. Bu konuda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sahanın çimlendirilmesi için ihaleye çıkıyoruz. 50 bin TL ihale bedeli ile 3 ay içinde sahanın çimlendirme çalışması bitecek. Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı ile Kozlu Adnan Taneri Sahası beraber yapılacak. Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Faruk Özak'ın bu konuda genel talimatı var" dedi.