Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çates Işıkspor kongresini yaptı. Işıkspor’da Kulüp Başkanlığı’na Turan Göktaş seçildi. Göktaş, hedeflerinin  bir üst lige çıkmak olduğunu belirterek, “Bana ve ekibime güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.
Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çates Işıkspor Olağanüstü Kongresini gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması kısmında söz alan Çates Işıkspor Kulüp Başkanı Şeref Dikici , “Çates Işıkspor Kulubü, amatör ruhun sporun temel taşlarından olduğu bilinciyle Türk Sporcusuna olan desteğini her geçen gün arttırmaktadır. Bu çerçevede spor kulvarında da yükselmeye devam etti ve 2012-2013 sezonunda bütçesi oranında başarılı bir grafik çizdi."dedi.  
Kongrede yapılan oylama sonucunda Yönetim Kuruluna Turan Göktaş, Nauman Aslan, Yusuf Yıldırım, Levent Kırömeroğlu, Şeyde Karaca, Abdullah Baydemir, İhsan Enginçöl, Nail Demirbaş, Ahmet Altun seçildi. ÇATES Işıkspor’un yeni ulüp başkanı Turan Göktaş, hedeflerinin  bir üst liğe çıkmak olduğunu belirterek, “Bana ve ekibime güvenenleri mahcup etmeyeceğim” ifadesini kullandı.