Düzcespor'un puan kaybetmesi Kömürspor'un gözünü zirveye dikmesine neden oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, gözünü zirveye dikti. Kırmızı-lacivertli takım, ikinci yarının ilk haftasında dün oynanan maçta Düzcespor'un, Düzce Beyköy Belediyespor ile 2-2 berabere kalmasının ardından liderliğe çok yaklaştı. 

UZUN ZAMAN SONRA…
Grupta ilk yarıda oynadığı son 4 maçını kazanarak çıtayı yükselten kırmızı-lacivertli takımda, istikamet zirve olarak belirlendi. İkinci yarının başladığı grupta lider Düzcespor'un puan kaybetmesiyle zirveye çok yaklaşan Zonguldak Kömürspor'un maç eksiği bulunuyor. Dün oynanması gereken, ancak hava muhalefeti sebebiyle ertelenen Kozluspor derbisinin 18 Ocak Çarşamba günü oynanması ve kazanılması halinde Zonguldak Kömürspor, grupta ilk kez liderliğin keyfini sürecek. Kırmızı-lacivertli takımda, uzun zamandır uğraş verdiği zirve inadında mutlu sona ulaşılması için hataya yer yok. Büyük bir önem taşıyan maç için çalışmalarına bugün başlayacak Zonguldak Kömürspor, her şeyiyle hedefe kilitlenmiş durumda.

ÖYLE BİR ÇEKİŞME VAR Kİ!
Maç eksikliği bulunan Zonguldak Kömürspor, 23 puanla 2'nci sıradaki yeni koruyor. İlk yarıyı kırmızı-lacivertli takımla aynı puanla bitirmesine rağmen ikili averajla lider olan Düzcespor, 2-2'lik Düzce Beyköy Belediyespor beraberliğinin ardından zirveyi bırakacak gibi… Ertelenen maçların oynanmasıyla birlikte iyice şekillenecek grupta öyle bir kapışma var ki, üst sıralar ve düşmeme mücadelesinde ikinci yarıda heyecan artacak gibi gözüküyor.
Temsilcimizin zirveye bu kadar yaklaştığı haftada grubun iddialı takımlarından İstanbul Sultangazispor ise, Zeytinburnuspor'u 2-0 yenip haftayı 3 puanla kapatarak, Play-Off mücadelesinde olduğunu kanıtladı.