Kozlu Belediyespor’un Antrenörü Bülent Öztürk, 10 gün süren Gerede kampını değerlendirdi Öztürk,  yaptığı açıklamada, malzemecisinden, masörüne, futbolcusundan teknik ekibe kadar iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek “Aramıza yeni katılan oyuncularımızla birlikte iyi bir kamp dönemi geçirdik. Çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürdük. Burada yaptığımı hazırlık maçları oldu. Aldığımız sonuçlardan ziyade oyun olarak istediğimiz aldık. İyi bir ekip olduk. Burada herkes ekibim ve futbolcularım çok iyi bir kamp döneminden geçerek istenilen düzete geldik. Uyumlu olarak dönüyoruz. Cumartesi günü Akçakocaspor ile hazırlık maçı oynayacağız. Ardından tamamen lige yoğunlaşacağız ve ligde Kozlu halkına istedikleri takımı izlettireceğiz” dedi.

“21 OYUNCUM DA 
OYNAYACAK DÜZEYDE”
Öztürk, hazırlık döneminde oyuncularının çok iyi çalıştığını belirterek, “Her oyuncumdan gerekli performansı aldım. Hepsi çok iyi çalıştı. Takımın bir parçası olduklarını gösterdiler. Kadroda bulunan 21 oyuncum da oynayacak düzeye geldi. Oyuncularım, kampta gösterdikleri performansı lige yansıtacaklardır. Bu çalışmaların karşılığını ligde alacağız” dedi.

“UYUM SORUNU YAŞADILAR” 
Öztürk,  kadroyu yüzde 90 oranında oluşturduklarını söyleyerek, “Kamp döneminde 2 oyuncumuz ile yollarımız ayrıldı. Ali Efsat ve Harun Kardaş uyum sorunu yaşadılar ve karşılıklı bağlarımızı kopardık. Gerede kampında da 4 oyuncu ile anlaştık. Böylelikle transferi yüzde 90 kapattık diyebilirim” ifadelerini kulandı.
 Kampı 2 yenilgi ve 2 beraberlikle kapattı
Kozlu Belediyespor, kampının son gününde Sincan Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçını golsüz tamamlayarak, burada yaptığı 4 hazırlık maçında 2 yenilgi ve 2 beraberlik aldı.1’inci etap kamp çalışması için gittiği Gerede’de 4 hazırlık sınavından geçen Kozlu Belediyespor, galibiyetle tanışamadı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Gerede’de ilk hazırlık maçına Beyköy Belediyespor ile çıkan yeşil-beyazlı takım, mücadeleden 4-1 yenik ayrılmıştı. 
Ardından 2’nci maçını Bağlumspor ile oynayan Kozlu, bu maçtan da istediğini alamamış ve karşılamayı 2-0 kaybetmişti. 
Gerede’de 3’üncü maçını Gölbaşıspor ile oynayan yeşil-beyazlılar, sahadan 2-2 eşitlikle ayrılmıştı. Kozlu Belediyespor, kampın son gününde 4’üncü hazırlık maçında karşılaştığı Sincan Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. 4 hazırlık karşılaşması oynayan yeşil-beyazlılar,Gerede kampını 2 yenilgi ve 2 beraberlikle kapattı.