2012-2013 sezonu U-19 2. Küme’yi şampiyon olarak tamamlayan Alaplı Belediyespor U-19 Futbol Takımı, Alaplı Belediye Spor Kulübü ve Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu şampiyonluk kupasıyla birlikte ziyaret ettiler.
Alaplı Belediyespor U-19 Antrenörü Servet Uslu, bu yıl 2. Küme’de şampiyon olarak 1. Küme’ye yükseldiklerini belirterek, “Önümüzdeki sezon 1. Küme’de mücadele edeceğiz. İyi bir sezon geçirdik ve disiplinli çalışmayı aksatmadan mutlu sona ulaştık.  “ dedi.
Alaplı Belediye Başkanı ve Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek, “Yıllardır U-19 liginde de başarıyla mücadele ediyoruz. Genç futbolcularımız kısıtlı imkanlara rağmen şampiyon olarak bir üst lige yükseldiler. Bu arkadaşlarımızdan A takımımızda da önümüzdeki sezonlarda yararlanacağız. Kendi adıma, altyapıdan futbolcu yetiştirilmesinden, bu futbolcularla A takım düzeyinde  mücadele edilmesinden yanayım. Önümüzdeki sezon, U-19 futbolcularımızın bazıları A takımda da yer bulacak ve Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele edeceklerdir. Bizim amacımız, yetenekli gençler ve çocukları eğiterek, f1utbol endüstrisine yıldız futbolcular yetiştirmek. 
Bunu da başarıyoruz. Birkaç futbolcumuzu üst liglere gönderdik. Sporun ve futbolun gelişmesi, topluma faydalı bireylerin yetişmesine de katkıda bulunmaktadır“ dedi.