Bülent Ecevit Üniversitesi Judo takımı sporcuları, ilk defa katıldıkları turnuvada 5 sıklette 5 altın madalya alarak büyük bir başarıya imza attılar. Balıkesir Üniversitesi ev sahipliğinde organize edilen Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası’na katılan BEÜ’lü beş sporcunun da birincilik kürsüsüne çıkarak altın madalya ile dönmesi Zonguldak ve Bülent Ecevit Üniversitesi adına büyük bir gurur kaynağı oldu.  

 

“BAŞARI GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI”
BEÜ Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunda öğrenim hayatlarını sürdüren öğrencilerin bu büyük başarısı üzerine bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, ilk kez ulusal bir turnuvaya katılan takımın başarısından büyük gurur duyduklarını vurgulayarak “Üniversitemizin faaliyet gösterdiği tüm alanlarda liderlik etme karakterine bürünmesinden büyük bir kıvanç duyuyoruz. Sporcularımızın elde ettikleri başarılar, Üniversite olarak göğsümüzü kabartmayı sürdürüyor. Judo takımımızın elde ettiği başarı ilk defa ulusal bir turnuvaya katılarak kazanılan bir zafer olarak değerlendirilebilir. 5 sıklette 5 altın madalya ile dönen sporcularımızı ve kafile başkanı Okt. Hüseyin Hakan Kudak’ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimizin sadece akademik çalışmalarında değil sanatsal ve sportif tüm faaliyetlerini desteklemeyi sürdüreceğimizi özellikle vurgulamak istiyorum.” şeklinde konuştu.

 

İŞTE ZONGULDAK’IN GURURU OLAN O SPORCULAR
52 kilo Bayanlar: Dilara LOKMANHEKİM, 66 kilo Erkekler:  Çağrı YILMAZ,, 78 kilo Bayanlar: Büşra IŞIK, 90 Kilo Erkekler: Ahmet Oğuzhan EFEMGİL, +100 kilo Erkekler: Feyyaz YAZICI