Tekirdağ’da 8-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek “Minikler Judo Türkiye Şampiyonası”nda Zonguldak’ı temsil edecek sporcular son hazırlıklarını yapıyor. Şampiyonada, Zonguldak’tan 18 sporcu yer alacak.
Judocular, Antrenörler Metin Aydoğan, Metin Sönmez ve Cem Uzun yönetiminde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo Spor Salonu’nda hazırlıklarını sürdürüyor.
Antrenör Metin Sönmez, altyapıda çok yetenekli sporcuların olduğunu, yeni şampiyonların çıkacağını belirterek, “Milli takım seçmeleri niteliğinde gerçekleştirilecek olan şampiyonada 18 sporcu ile takılacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Altyapıdaki sporcularımız uzun süredir bizle beraber ve şampiyonada iyi dereceler çıkartacaklardır. Şampiyonada dereceye girerek yurt dışında yapılacak olan organizasyonda milli takımda yer almalarını bekliyoruz” dedi.  3 antrenör nezaretinde Zonguldak’tan katılacak olan kafile şu sporcular bulunuyor:
26 kg’da Berkant Düzyer, 30 kg’da Cihan Can Erol, 34 kg’da Berkan Bayrak, Görkem Oğuzcan, 42 kg’da Yiğit Uymaz, Efe Uymaz, 46 kg’da Oğuzhan Yılmaz, 50 kg’da Fatih Turhan, 55 kg’da Berat Madenci, Atakan Vurmaz, 60 kg’da Batuhan Civak, Tulga Baran Naz, Bayanlarda ise +57 kg’da Meryem Açıkgöz, 52 kg’da Işıl Bayraktar.