STAT: Düzce 18 Temmuz.
HAKEMLER: Cihan Ataş **, Armağan Çekinmez **, Ogün Kamacı **
DÜZCESPOR: Tuğrul *, Harun **, Adem Alkurt *, Hüseyin *, Serkan *, Osman Atay *, Selim *(Dk.46 Mehmet *), Behmen Behlül ?(Dk.16 Ersin Civan *)(Dk.56 Hakan *), Adem Gezici *, Arda **, Burak **.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Erol ***, Burak ***, Ferhat *(Dk.14 Fırat **), Mesut **, Tuğçin ***, Mahir **, Fatih Deniz ***, Volkan Bozkurt **, Fatih Tutar **(Dk.62 Volkan Olgun *), Kaan ***(Dk.71 Barış **), Murat ***.
GOLLER: Dk.13 Fatih Deniz, Dk.52 (P.A) Kaan, Dk.90+4 Burak (Zonguldak Kömürspor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk.47 Adem Alkurt, Dk.51 Mehmet (Düzcespor)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, umut yeşertti. Erteleme maçında karşılaştığı Düzcespor'u deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla yenen kırmızı-lacivertli takım, Play-Off yolunda önemli bir galibiyet elde etti.  Temsilcimizi 3 farklı galibiyete taşıyan goller, Fatih Deniz, penaltıdan Kaan ve Burak'tan geldi. Bu galibiyetle puanını 35'e yükselen temsilcimiz, Play-Off yarışına kaldığı yerden geri döndü.
Düzce, zirve yarışında önemli bir deplasmandı, Zonguldak Kömürspor için… 'Ya hep, ya hiç' anlamına geliyordu. 5 maç aradan sonra kazanılan Beylikdüzüspor maçından sonra hem çıkış, hem de moral isteyen temsilcimiz, aradığını Düzce'de buldu. Rakibini oynatmayan temsilcimiz, Fatih Deniz ve Kaan gibi silahlarını iyi kullandı. Düzcespor'un da sahada 9 kişi kalmasını çok iyi değerlendiren kırmızı-lacivertli takım, haklı bir galibiyet elde etti.
İkinci yarıda tek bir derbi kazanamayan temsilcimiz, 3-0'lık Düzcespor galibiyetiyle Play-Off yarışının tam içine girdi. Kozluspor beraberliği ve Beyköy Belediyespor ile Sultangazispor yenilgileriyle birden gerileyen kırmızı-lacivertli takım, Düzcespor galibiyetiyle ikinci yarı ilk kez bir derbi maçından galip ayrıldı.

İLK YARIDA HEM OYUN, HEM
SKOR ÜSTÜNLÜĞÜ VARDI
Zirve yarışından kopmak istemeyen temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, dün Düzcespor'un konuğu oldu. Karşılaşma, her iki taraf için de hayati bir önem taşıyordu. Ne Düzcespor'un, ne de Zonguldak Kömürspor'un zirve yolunda puan kaybetmeye tahammülü vardı. 18 Temmuz Stadı'nı dolduran yüzlerce sporsevere iyi bir karşılama seyrettirmek isteyen iki takımda, ilk yarıya istekli başladı. İlk 10 dakikalık dilimde ev sahibi avantajını kullanan Düzcespor, atak bir oyun sergiledi. Bu dakikadan sonra dengeyi sağlayan temsilcimiz, aradığı gol için çok beklemedi. 13'üncü dakikada gelişen Zonguldak Kömürspor atağında, Düzcespor kalecisinin hatasını affetmeyen Fatih Deniz, takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra ataklarını hızlandıran temsilcimiz, erken oyuncu değişikliğine gitmek zorunda kaldı. Sakatlanan Ferhat'ın yerine Fırat oyuna dahil oldu. İlk yarı kırmızı-lacivertlilerin hem oyun, hem de skor anlamında üstünlüğüyle sona erdi.
DÜZCE 9 KİŞİ KALINCA…
İkinci yarıya ev sahibi takım 10 kişi kalarak başladı. Düzcespor'lu Adem Alkurt, 47'nci dakikada topa elle müdahale edince, çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 50'nci dakikada Fatih Tutar'ın ceza sahasında düşürülmesiyle temsilcimiz penaltı kazandı. Penaltıya itirazlarını sürdüren Düzcespor'lu Mehmet Kömürcü gördüğü kırmızı kartla takımını sahada 9 kişi bıraktı. 52'nci dakikada Kaan penaltıdan attığı golle skoru 2-0'a getirdi. İlk yarıdaki golüyle takımını öne geçiren Fatih Deniz, sevdiği pozisyonları bulunca, arkadaşlarına gol imkanı sağladı. Eksik kalan rakibini kontraataklarla bunaltan temsilcimiz, 90+4'üncü dakikada Fatih Deniz'in alda at dercesine pasında Burak'ın golüyle skoru 3-0'a getirdi.
KÖMÜRSPOR YENİLGİSİ SONLARI OLDU
Temsilcimizin zor deplasmandan aldığı galibiyet, Düzcespor'da teknik heyetinin istifa etmesine neden oldu.
Farklı yenilginin ardından Düzcespor Antrenörü Mustafa Yıldırım ve Yardımcı Antrenör Seçkin Asuk istifa ettiklerini açıkladı.