Hasan Ayaz'ın A takımdan  istifasında sesini bile çıkarmayıp sponsorların peşinden giden Gümelispor Başkanı Ali Rıza Kılıçarslan, rakibin  kaçak oyuncu oynatıp kazandığı maça itiraz etmek isteyen teknik heyete, "İkili ilişkilerimi bozmayın, gerek yok."diye engel oldu.
U19 2.Amatör Küme Ereğli Grubu'nda oynanan Gümelispor- Gülüç Belediyespor mücadelesi sonrası ilginç gelişmeler yaşandı. 
Gülüç Belediyespor, Gümelispor'u 5-4 mağlup ettiği müsabakada lisansı Karadenizspor'da olan Emre Çelebi adlı oyuncuyu kaçak olarak oynattı.Yaşanan bu gelişme sonrası Gümelispor teknik heyeti fotoğraflarla belgelediği bu duruma itiraza hazırlanırken, Kulüp Başkanı Ali Rıza Kılıçarslan'ın engeli ile karşılaştı.
Kılıçarslan, teknik heyete, "Boş verin 3 puanı almak için Gülüç Belediyesi ve Belediye Başkanı ile   iyi olan ilişkilerimi bozamam. Başka maçları kazanın."diyerek itirazı engelledi.
3.hafta maçları oynanacak ligde Alaplı Belediyespor'un 6 Gümelispor'un 3 puanı bulunuyor.Bu hafta sonu oynanacak Alaplı -Gümeli maçını Alaplı'nın kazanması şampiyonluk yolunda dev bir adım,diğer bir değişle Gümelispor için ligin bitmesi anlamına geliyor.