Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Zonguldak Gençlikspor kalecisi Kader, kırmızı kart görünce hakeme saldırdı. Kaleciyi takım arkadaşları ve polisler güçlükle durdurdu. Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in 6. haftasında Zonguldak Gençlikspor ile Alaplı Belediyespor Fener Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mehmet Ali Doğan, Davut Özen ve Emir Kılıçarslan triyosunun yönettiği maçın 90+1'inci dakikasında olaylar çıktı.  Oyuncular ve taraftarlar maçta orta Hakem Mehmet Ali Doğan'ın verdiği kararlara zaman zaman tepki gösterdiler. Son dakikalara 2-1 Alaplı Belediyespor üstünlüğü ile girildi.
Zonguldak Gençlikspor kalesinde yaşanan pozisyon sonrası aut kararı beklerken, hakem korner kararı verdi. Kaleci Kader, hakeme itiraz etti ve sarı kart gördü. Ancak arkasını döndüğünde söyledikleri nedeniyle Hakem Mehmet Ali Doğan, kaleciye kırmızı kart gösterdi.
Bu dakikadan sonra sinirlenen kaleci Kader, hakeme saldırdı. Kader'i sakinleştirmek için takım arkadaşları devreye girdi. Kader, buna rağmen durdurulamadı. Hakeme saldırmaya çalışan Kader, arkadaşlarının ikinci müdahalesinde durdurulabildi.
Saha kenarında sakinleştirilmeye çalışılan Kader, bu sırada bayıldı. Su ile kendisine getirilen Kader, ayağa kalkar kalkmaz yeniden hakeme saldırmak istedi. Ancak bu sefer de Çevik Kuvvet ekipleri Kader'e müdahale etmek istedi. Ancak aşırı sinirli olan Kader'i, polisler yere yatırılarak durdurabildi.