Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kozlu Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Fener Sentetik Saha ve Dağköy Güreş Tesisleri'nde sürdürüyor.
Kozlu Belediyespor Basın Sözcüsü Enis Dizdaroğlu, 3 gün Fener Sentetik Saha'da, 3 gün de Dağköy Güreş Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "Şu anda 25 kişilik bir kadromuz var.
Hocamızın raporu doğrultusunda bu kadroyu 22'ye düşüreceğiz. 6 gün idmanlarımızı sürdürüyoruz, Pazar gününü de dinlenerek geçiyoruz. Hedefimizden sapma yok. Kadromuza güveniyoruz" dedi.
SAHANIN İHALESİ YAPILDI
Dizdaroğlu, Kozlu Adnan Taneri Sahası'nın suni çim yapılması için ilk adımın atıldığını belirterek, "Sahanın çimlendirme ihalesi yapıldı. İhaleyi alan firma, yakın zamanda çalışmaları başlatacak.
Belediye Başkanımız Ali Bektaş, tribünlerin yıkılarak, soyunma odalarıyla birlikte yeniden yapılacağını söyledi. Sahanın giriş tarafındaki alana ise, Kozlu Belediyespor da dahil olmak üzere Kozlu'daki amatör spor kulüpleri için tesis yapılacak" dedi.
Öte yandan Kozlu Belediyespor, önceki gün yaptığı hazırlık maçında TEAŞ Işıkspor'a 1-0 yenildi.
Yeşil-beyazlı ekip, bugün saat 16.00'da Fener Sentetik Saha'da Süper Amatör Lig'in yeni takımlarından Zonguldakspor Gençlikspor'la bir hazırlık maçı yapacak.