Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, sezon başında yapılması gereken transferleri ligin başlamasına yakın zamanda ve lig başladıktan sonra gerçekleştirdi. Kırmızı-lacivertliler, son olarak amatör futbol transferinin 1'nci döneminin son günlerinde Kozluspor'dan santrafor Fatih Tutar'ı renklerine katarak, gol yollarındaki eksikliğini giderdi.

FORMA SAVAŞI
KIZIŞIYOR
Geçen sezon mücadele ettiği BAL'da kaliteli oyuncuları kadroda bulunduran kırmızı-lacivertliler, ne yazık ki, kadro derinliğinin kısıtlı oluşundan şampiyonluğu avucunun içinden kaçırmıştı. Bu sezon takımın başına getirilen Teknik Direktör Talat Özden'in bu yanlışa düşmemesi için her defasında dile getirdiği, Alternatifli bir kadro kurmak istiyoruz söylemleri, yönetimi harekete geçirdi ve sezon başından beri transfer çalışmaları bu yönde gerçekleştirildi.
Son 3 hafta içinde Süleyman Numan Çarıkçı, Mesut Gün, Mahir Demir ve Fatih Tutar'ın transferiyle geniş bir kadroya sahip olan Zonguldak Kömürspor'da, ilerleyen haftalarda forma savaşının iyiden iyiye kızışacağa benziyor.
Sakatlık, cezalı ve yaş sınırındaki oyuncuların kadroda zaman zaman yer bulamayacağı ve bu nedenle transferin şart olduğunu savunan Talat Özden'in, transfer edilen bu oyunculardan sonra nasıl bir kadro kuracağı merakla bekleniyor.

KÖMÜRSPOR'UN
KADROSU
Zonguldak Kömürspor, henüz lisansı çıkmayan yeni transferler Fatih Tutar ile Mesut Gün ve bir süredir denenen Malik'le birlikte kadrosunda; Adnan Tuğçin Kadıoğlu, Barış Yılmaz, Burak Et, Cem Akbaba, Emre Can Özbay, Fatih Demir, Fırat Türker, İlyas Sarıoğlu, Kamil Şener, Mahir Demir, Mehmet Yenişehir, Miraç Erdoğan, Murat Yılmaz, Mustafa Göktaş, Onur Çırpan, Osman Bayraktar, Ömercan Aslan, Suat Kerçin, Süleyman Numan Çarıkçı, Tuğberk Pınar, Umut Ali Bakır, Volkan Bozkurt, Yunus Balaban, Yusuf Efil ve Yüksel Güleç'le birlikte 28 oyuncuyu bulunduruyor.