Golcü arayışlarını sürdüren Kırmızı-Lacivertli takım,  Beyköy Belediyespor’dan 27 yaşındaki forvet oyuncusu Osman Bayraktar’ı kadrosuna kattı.
Yeni yapılanmayla birilikte mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligde (BAL) şampiyonluk hesapları yapan Zonguldakspor’da  transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik Direktör Talat Özden’in raporu doğrultusunda hareket eden Zonguyldakspor yönetimi, aradığı golcü oyuncu için Beyköy beledşyerspor’ın oyuncusu Osman Bayraktar ile görüşmelere başladı. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası binasında bir araya gelen Zonguldakspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda TSO Başkanı M.Salih Demir,  golcü oyuncu Osman Bayraktar ile her konuda anlaşarak kırmızı-lacivertli renklere kattı.
 Zonguldakspor’da 2004-2005 sezonunda forma giyen Osman Bayraktar, Trabzonspor’un ve Beşiktaş’ın alt yapılarında forma giydi. Milli takımda gençler kategorisinde bir çok kez  forma giyerek uluslar arası deneyim kazanan Bayraktar, futbola Aydınsapor’da başladı. 1999-01 sezonlarında Trabzponspor, 2001-02 sezonlarında da Beşiktaş alt yapısında ter döktü. Ardından Sakarayaspor’a transfer olarak profesyonelliğe adım attı. Sonrasında Zonguldakspor, Kızılcahamam Belediyespor, 1930 Bafraspor, Gebzespor, Akçaabat Sebatspor, Kartal Belediyespor ve son olarak Beyköy Belediyespor  formasını giydi.
Kariyerinde oynadığı Ligler ve golleri
Türkiye kupası 1 maç, TFF 3’üncü Lig 39 maç 13 gol, TFF 2’inci Lig 4 maç, Resmi Kupalar 1 maç, Özel Turnuvalar ve Kupalar 3 maç 3 gol, Özel maçlar 31 maç 10 gol, Bank Asya 1’inci Lig 1 maç, BAL’da 27 maç 17 gol, Avrupa Şampiyonası 5 maç 2 gol ve A2 Ligi 37 maç 16 gol
Umut Ali Bakır Elmas oldu
Zonguldakspor’un  kadrosuna kattığı bir diğer oyuncu 1930 Bafraspor’un 28 yaşındaki defans oyuncusu Umut Ali Bakır…
Kırmızı-Lacivertli yönetim, Talat Özden raporu doğrultusunda 28 yaşındaki savunma oyuncusu Umut Ali Bakır ile anlaşma sağladı. Geçen sezon 1930 Bafraspor forması giyen Umut Ali Bakır dün ayağını tozuyla geldiği Zonguldak’ta kendini Kırmızı-Lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.
MKE Ankaragücü ile Spor Toto Süper Lig deneyimi olan Bakır, 1999 yılında Tigemspor’la futbola başladı ardından Kızılcahamam Belediyespor, Ankara Demirspor, Maltepespor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve 1930 Bafraspor formalarını giydi.  28 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Umut Ali Bakır, Türkiye Kupası, TFF 3’üncü Lig ve 2’inci Lig, A2 Ligi, ve BAL’da  forma giydiği toplam 226 maçta 1 golü bulunuyor.