2012-2013 sezonunda kendi evinde bilenen Zonguldak Kömürspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezona 4 yıllık profesyonel lig özlemine son vermek için hazırlanan kırımızı-lacivertli takım, dün sabah Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda genç takım ile hazırlık maçında karşılaştı. Hazırlık karşılaşmanın ilk devresinde Mehmet Çiloğlan (3) ve Emrecan'ın attığı gollerle 4-0 önde kapattı. İkinci yarıda Fatih Deniz (2) ve Hurşit (2)'in golleriyle sahadan 8-0 galip ayrıldı
Transfer taarruzuna devam eden Zonguldak Kömürspor'un formasını giyen, sezon başı Bölgesel Amatör Lig takımlarından Edirne Gençlikspor'la anlaşma sağlayan Ferhat Samancı ile takıma geri döndü. Ayağının tozuyla ilk çalışmasına katılan Ferhat, hazırlık karşılaşmasında başarılı görüntü sergiledi.
Zonguldak ekibi orta sahaya tecrübeli bir oyuncuyu kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Kırklarelispor'un formasını giyen 32 yaşındaki Murat Baytaroğlu, Zonguldak Kömürspor'la her konuda anlaşma sağladı. Profesyonel kariyeriyle dikkat çeken oyuncu, Kardemir Karabüksüpor, Eyüpspor, Kartalspor gibi önemli takımların formasını giyindi. Kariyeri boyunca 318 lig maçında çıkan Murat Baytaroğlu, 81 gole imza attı.