Erdemirspor yeni sezon hazırlıklarını kondisyon ağırlıklı sürdürüyor. Kaleci sorununu çözemeyen Erdemirspor'da teknik patron Aldoğan Argon oynayacakları hazırlık maçlarına önem verdiklerini söyledi.

Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Erdemirspor yeni sezon hazırlıklarını Antrenör Aldoğan Argon yönetiminde yaptığı taktik ve kondisyon ağırlıklı sürdürüyor.
Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanan Erdemirspor'da Antrenör Aldoğan Argon, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi.
Takımda tek eksiğin kaleci transferi olduğunu söyleyen Argon, Kaleci Kemal ile anlaşamadık. Yeni arayışlarımız var. Kaleci transferini de en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz dedi.
Oyuncularının çalışma azminden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Argon, Hazırlık maçları bizim için bir gösterge olacaktır ifadesine de yer verdi.
Bu arada Erdemirspor'un ilk hazırlık maçını 3 Eylül'de Teaş Işıkspor ile oynayacağı açıklandı. Maçın nerde oynanacağı ise henüz netleşmedi.
Ayrıca Erdemirspor, Kilimli Belediye, Düzcespor ve Zonguldakspor ile hazırlık maçı oynayabilmek için söz konusu kulüplerin olumlu cevabını ve maç tarihlerinin netleşmesini bekliyor.