Zonguldak 1.Amatör Küme Merkez Grubu'nda 7'nci, Çaycuma-Gökçebey-Devrek ve Ereğli gruplarında 5'inci hafta maçları tamamlandı. Ereğli Grubu'nda takım sayısı az olduğu için lig 4 devreli oynanırken, ilk devre de tamamlandı.
Merkez Grubu'nda lider Zonguldak Gençlik, oynadığı 7 maçı da kazanarak 21 puanla zirvede tek başına kaldı. Çaycuma-Gökçebey-Devrek Grubu'nda ise lider Çaydeğirmeni Belediyespor, en yakın takipçisi İstasyon Gemicilerspor ile 1-1 berabere kaldı. Lider Çaydeğirmeni 11 puanla liderliğini sürdürürken, bir maç eksiği olan İstasyon Gemicilerspor 10 puanla ikinci sırada bulunuyor.
1.Amatör Küme gruplarında geçen hafta sonu oynanan maçlarda rakip kalelere toplam 67 gol atıldı.
EREĞLİ'DE İLK DEVRENİN
LİDERİ KANDİLLİ
4 devreli olarak oynanacak Birinci Amatör Küme Ereğli Grubu'nda ilk devre 5'inci hafta maçlarıyla tamamlandı. Haftanın maçlarında Ereğli Devlet Hastanesi, Güneşli Belediyespor'a 4-2 mağlup olurken, Yenimahallespor, Akınspor engelini 4-1, Kandilli Belediyespor da Eleşlerspor'u 4-1 mağlup etti.
Bu sonuçlardan sonra Kandilli Belediyespor 8 puanla liderliğe yükselirken, Ereğli Devlet Hastanesi 10 puanla ikinci, Güneşli Belediyespor ise 7 puanla üçüncü sırada yer alıyor.