Avrupa Hokey Federasyonu ve Türkiye Hokey Federasyonu'nun 2012 yılı faaliyet programında yer alan ve 14-19 Ağustos 2012 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nin Prag kentinde organize edilecek Kadınlar Dünya Hokey Ligi Raund 1. Müsabakalarına katılacak Milli Takım, Zonguldak'ta son çalışmasını yaparak kampı noktaladı.
6 Ağustos 2012 tarihleri arasında 18 kişilik Milli takım kadrosu ile başlayan kamp çalışmalarında Antrenörler Yusuf Kasım ve Asuman Gül yönetiminde hazırlanan milli takım, Cumartesi günü Fener Sahası'nda son antrenmanını yaptı ve akşamı karayolu ile İstanbul'a hareket etti. Milliler, buradan hava yolu ile organizasyonun düzenleneceği Çek Cumhuriyeti'nin Prag kentine hareket etti. 
14-19 Ağustos 2012 tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada millilerimiz, Belarus, Fransa, İtalya, İskoçya ve Çek Cumhuriyeti'nin yer aldığı grupta mücadele edecek.
Hokeyin melekleri, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, İlk kez bir dünya liginde mücadele edeceğiz. Çek Cumhuriyeti'nde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.
Ay-yıldızlı formanı ne kadar kutsal olduğunu farkındayız ve başarılı bir şekilde ülkemize döneceğiz ifadelerini kulandılar.

Karakan'dan destek
Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Başkan Vekili Bayram Yüksel ve yöneticiler, Kadın Hokey Milli Takımın Zonguldak'ta yaptığı kampı ziyaret etti. 6 gün boyunca Zonguldak'a yoğun bir kamp dönemi geçiren milliler, federasyon başkanları ile kısa süre sohbet etti.
Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, millilere turnuva öncesi moral verdi. Karakan millilere güvendiğini Türkiye'ye derece ile dönmelerini söyledi.