Ligde en son 28 Ekim tarihinde deplasmanda oynadığı Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor'a 2-1 yenilen ve ardından oynadığı 11 maçın 10'undan galibiyet 1'inden de beraberlikle ayrılan eflatun beyazlı ekip mutlu sona ulaşmak için önündeki tüm engelleri geçmek hedefinde.

 

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Kdz.Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal tarafından, "Kampanya 67" sloganı ile başlatılan yardımlarda ise tam bir hayal kırıklığı yaşanıyor. Kampanyaya katkı sağlayan 2-3 isim çıkartıldığında toplanan para yaklaşık 10 bin lira. Sembolik olarak yapılan katkılarda hedeflenen sonuca ulaşılamadı.

 

BEYÇAYIRI TARİHİ GÜNLERİNİ YAŞIYOR

Beyçayırı Stadı son dönemlerde tarihi maçlara ev sahipliği yapıyor. Binlerce spor sever Kdz.Ereğli Belediyespor'un evinde oynadığı maçlara akın akın giderek takımlarına destek veriyor. Adeta kulüp tarihi bir viraja lider olarak giriyor.

 

ERDEMİR YİNE YOK

Özelleştirme süreci sonrası ilçede sporu silen, hiçbir destek sağlamayan, tesisleri dahi komik rakamlarla paralı duruma getiren dünya markası Erdemir, hatırlanacağı gibi 2017'nin ikinci çeyreğinde beklentileri aşarak 867,4 milyon lira net kar açıklamıştı. Erdemir'in ilçenin spor kulübüne sağladığı tek imkan ise tesislerini ücretsiz kullandırması, o da haftanın bir günü. İlçeye çok nadiren gelen yöneticiler, kurum ve kuruluş ziyaretlerinde maalesef ki bizim yöneticilerimiz tarafından plaketlerle süslenip övgülerle bahsederek ilçeden gönderiliyor.

 

KIRŞEHİR'E 100 BİN LİRA KATKI

Şampiyonluk yarışında Kdz.Ereğli Belediyespor'un en yakın takipçisi Kırşehir Belediyespor ise kenti ile maddi manevi bütünleşti. Kulüp önceki gün Petlas'ın Kırşehir Belediyespor'a şampiyonluk yolunda 100 bin lira maddi destekte bulunacağını açıkladı. Kulüp, ayrıca bu yardıma vesile olan Vali Necati Şentürk, Milletvekili Mikail Arslan ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye teşekkür etti.


MİKROFON OLUNCA KONUŞAN ÇOK!..
 

Zonguldak Kömürspor 2. ligde, Kdz.Ereğli Belediyespor'un ise 3. ligde olması şehrin havasını değiştirecek. Kdz.Ereğli Belediyespor şampiyon olması durumunda ise Alaplı Belediyespor baraj maçı oynamadan Bölgesel Amatör Lig'e direk katılacak. Ve bu tarihi virajda, il ve ilçenin başta yöneticileri, siyasileri, sivil toplum kuruluşları ile kulübe maddi katkı sağlayacak adımları birlikte atmaları bekleniyor. Spor kamuoyu, mikrofonla dakikalarca konuşan değil taşın altına vücudunu koyup çözüme kavuşturan bir yönetim bekliyor. Takım başarılı olunca boy boy poz verenlerin de artık gereğini yapması bekleniyor.