Zonguldak'ın pilot il olduğu, Sinop, Kastamonu, Karabük ve Bartın'dan Gençlik Merkezi üyesi gençlerin katıldığı Çanakkale kampı sona erdi.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Doğa ve Deniz Kampları'nın sonuncusu 20-27 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale'de yapıldı. Kampa, toplanma merkezi aynı zamanda pilot il olan Zonguldak'ın yanı sıra Sinop, Kastamonu, Karabük ve Bartın'dan 45 genç katıldı.
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Serap Köksal, sona eren yılın son kampıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Gençlik Merkezi üyesi gençlerimiz kampla birlikte hem yeni dostluklar edindi, hem de unutamayacakları anlar yaşadılar.
Kamplarımız çocuklarımıza çok şeyler kazandırıyor. Giderken ki düşünceler ile gelirken ki düşünceler çok farklı oluyor. Kamplarla birlikte birlik, beraberlik ve bütünlük üst düzeye çıkıyor. Gençlerimizin ileriye dönük hedefleri, kampta liderleri gibi olmak" dedi.
Köksal, yaz sezonu boyunca İzmir Çeşme (2), Aydın Kuşadası, Çanakkale (2), Denizli, Trabzon, Mersin ve Bolu olmak üzere 7 ayrı ilde kamp düzenlendiğini, bu kamplar sayesinde maddi imkanları olmayan, seyahat etme güçleri zayıf olan gençlerin sportif ve kültürel birçok etkinlikle unutulmayacak anlar yaşadıklarını da sözlerine ekledi.