Kandilli'de bulunan futbol sahasında suni çim çalışmaları başladı. Kandilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Akdoğan, hizmetin getirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Birinci amatör Küme Kdz.Ereğli Grubunda mücadele eden Kandilli Belediyespor'un Kulüp Başkanı Engin Akdoğan, Gökçeler ve Kandilli Beldelerinin tek futbol sahası olan Kandilli'deki futbol sahasında suni çim çalışmalarının başladığını açıkladı.

2 BELDE KULLANIYOR
Akdoğan, konuyu ilk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ardından da bölge milletvekillerine aktardıklarını ve çözüm talep ettiklerini belirterek, Gelinen noktada Kandilli ve Gökçeler Beldelerimizin kullandığı tek futbol sahasında suni çimleme çalışmalarına başlanıldı. Beldemiz için son derece önemli olan bir gelişme. Kandilli Belediyespor kulübü olarak da beldemize bu hizmetin gelebilmesi için yoğun bir çaba harcadık. Çalışmaların yaklaşık 1.5 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor böylelikle çamurlu ve tozlu futbol sahasına veda edip modern bir futbol sahasında maçlarımızı oynayacağız. Hem gençlerimiz için hem tribünlere gelecek sporseverler için iyi bir görüntü oluşacak. Emeği geçen milletvekillerimize, Kandilli Belediye Başkanına, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna, Tertip Komitesi Başkanlığına, Zonguldak TSO Başkanı Salih Demir'e, İşadamımız değerli büyüğümüz Ali Yağmuroğlu'na  ve emeği olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

GELENEKSEL GECE
Akdoğan ayrıca kulübün 2 Aralık 2012 Pazar günü Kdz.Ereğli Şinasibey Düğün Salonunda geleneksel hale getirilen türkü gecesi etkinliğinin yapılacağını söyledi. Hazırlıkların son aşamaya getirildiğini belirten Akdoğan, Kulübümüzü birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığı sorunlardan arındırmayı ve geleceğe daha sağlam bakmayı umut ediyoruz sözleri ile konuştu