Süper Amatör Kümede mücadele eden Kandilli temsilcisi Kandilli Belediyespor'da geçtiğimiz hafta Karadon karşısında alınan 2-2'lik beraberlikte fatura maçın yan hakemine kesildi. Zor şartlar altında bölge sporuna katkı vermek amacı ile bu işi yürütmeye çalıştıklarını belirten Kandilli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Akdoğan sitemliydi. İl Disiplin Kurulu'nu da eleştiren Akdoğan yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

İLDİSİPLİNKURULUNATEPKİ

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum İl Disiplin Kurulunun verdiği cezalar çok iyi incelenmeli, böyle birşey olamaz. Ereğli Belediyespor'lu oyuncu geçtiğimiz haftalarda kırmızı kart gördü yine Erdemirspor oyuncusu kırmızı kart gördü bu oyuncuların hareketleri de ağırdı 1 maç ceza geldi, bizim oyuncumuz kırmızı kart gördü savunma hazırlamamıza rağmen 2 maç ceza geldi. Kandilli Belediyespor olarak bizleri hiç ciddiye almıyorlar sanırım.

BİZBELDETAKIMIYIZDİYEMİ?

Biz belde takımıyız diye mi bu uygulama yapılıyor? Yazık günah değil mi? Herkes zamanından çoluğunun çocuğunun rıskından keserek birşeyler yapıyor amatör spora katkı olsun bölge sporu körelmesin, üzerimize düşeni yapalım diyoruz ama birileri bu işlere engel olmaya çalışıyor.

KARADONMAÇIKATLEDİLDİ

Karadonspor ile oynadığımız maçta maçın yan hakeminin verdiği kararlar herkese saç baş yoldurdu. Neden isyan ediyoruz maçı bizzat izledik hakemin kararlarının ne kadar kötü olduğunu gördük ve bu yüzden bağırıyoruz. Hakkımızın çalındığını, emeğimizin alındığını altını çizerek vurguluyoruz. İkinci sarı karttan rakibin oyuncusu atılması gerekiyordu, atılmadı. Sonuçta 2-2 berabere kaldık ve 1 puan aldık.

HERKESŞAPKASINIÖNÜNEKOYSUN

Kandilli Belediyespor küme düşmüş düşmemiz hiç önemli değil. Önemli olan bölge sporuna katkı verebilmek üzerine düşen sorumluluğu yerine getirebilmektir. Biz bu heyecan ile yolumuza devam ediyoruz. Herkesin şapkasını önüne koyup iyi düşünmesi ve adil olmasını istiyoruz. Yazık günahtır ya isyan edeceğiz efendiliğimizden ses çıkarmıyoruz. Bu saatten sonra da hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyoruz. Maçlarımıza iyi hakemler verilsin. Hakeden kazansın ama hakem hataları ile yaşanan puan kayıpları canımızı çok fena sıkıyor. Haksızlık yapıldığını oyuncuların alınterinin yöneticilerin mücadelesinin yapılan hatalar ile ortadan kaldırıldığına inanıyoruz.