Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Zonguldakspor, önceki gün Çaycumaspor ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazanarak lig öncesi moral depoladı.
Takımın gün geçtikçe daha iyi oynadığını belirten Teknik Direktör Cahit Terzi, takımın son durumu hakkında şunları söyledi;
"Oynadığımız üç maçı da kazanmamıza rağmen, takım henüz istediğimiz seviyede değil. Transfer ettiğimiz oyuncularımızın hepsini iyi tanıyorum. Onlar şu anda yüzde 40-50 randımanla oynuyorlar. İnşallah zaman ilerledikçe performanslarını en üst düzeye çıkartacağız. Futbolcularımız üst seviyeye çıkıp gerçek performanslarını sergiledikleri zaman bir sıkıntı kalmayacak."

RAMAZAN'DA SORUN ÇIKTI
Transfer çalışmalarına devam eden Zonguldakspor, Ramazan'ın transferini bitirmeye çalışıyor. Geçtiğimiz gün Zonguldak'a gelerek Başkan Celal İncekara ile görüşen Ramazan, bonservisini almak üzere Urfa'ya gitmişti. Ramazan'ın bonservisinde sorun çıktığını ve o sorunu halletmeye çalıştıklarını belirten Teknik Direktör Cahit Terzi, "Ramazan ile her konuda anlaştık. Kendisi de 'Zonguldakspor'dan başka bir takımda oynamam' diyor.  Ancak bonservisinde parasal anlamda sorun çıktı. Kulübü para istiyor. Eylül'ü bekliyoruz. Bu transfer önümüzdeki günlerde netleşecek" dedi.

ELMAS, VOLKAN'LA GÖRÜŞÜYOR
Ramazan'ın bonservisinde sorun çıkması ve Mustafa Göktaş'ın da Bursa DSİ Nilüferspor'a transfer olmasında dolayı arayış içine giren kırmızı-laciverti ekip, bunların yerlerine başka futbolcular ile görüşüyor. Teknik Direktör Terzi, "Bu futbolcuların yerine iki-üç kaliteli oyuncu ile görüşüyoruz. Eski futbolcumuz Ünyespor'dan Volkan, Akhisar Belediyespor'dan Ufuk ve Serdar ile görüşmelerimiz sürüyor. Tepecik Belediyespor'dan Serdar ile büyük bir ölçüde anlaştık. Bu futbolcular ile önümüzdeki hafta görüşüp, transfer dönemi bitene kadar anlaşmak istiyoruz. Ayrıca Zonguldak çocuğu olan eski futbolcumuz Tolga Cem'le ile de kesin olarak anlaştık" dedi.