Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, 7'nci haftada Düzce 18 Temmuz Stadı'nda konuk ettiği Küçükçekmecespor'u Doğan Çift ve Emin Erol'un golleriyle 2-1 yendi. En son 2'nci haftada Orhangazispor karşısında galip gelen sarı-siyahlı takım, Küçükçekmecespor'u yenerek uzun bir aradan sonra galibiyet hasretine son verdi. Haftalar sonra 3 puanla tanışan Kilimli Belediyespor, puanını 9'a yükselterek 9'uncu sırada haftayı kapattı.
İLK YARI KARŞILIKLI  GOLLERLE 1-1 SONUÇLANDI
Müsabakaya istekli başlayan temsilcimiz, henüz maçın başında 5'inci dakikasında Doğan Çift'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını hızlandıran Kilimli Belediyespor, 2'nci golü bulmak için pozisyon ürettiyse de, skoru değiştiremedi.
İstanbul temsilcisi, yediği golden sonra oyunda dengeyi sağlarken, aradığı golü ilk yarının son dakikalarında buldu. 44'üncü dakikada sağdan kesilen ortaya iyi yükselen Ferhat, topu Kilimli filesiyle buluşturdu: (1-1). İlk yarı Doğan'ın ve Ferhat'ın karşılıklı golleriyle 1-1 tamamlandı.
SUSKUNLUĞUNU BOZDU
İkinci yarıya galibiyet parolasıyla çıkan temsilcimiz Kilimli Belediyespor, ikinci golü bulmak için rakip kalede etkinliğini arttırdı. Dakikalar ilerledikçe gol bulmakta zorlanan sarı-siyahlı takımda Teknik Direktör Raşit Çalık, yerinde bir hamle yaparak, Kader'i oyundan alıp 55'inci dakikada kaptan Emin'i oyuna dahil etti. Bu dakikadan yalnız 5 dakika sonra 60'ıncı dakikada yapılan ortada ceza sahasında uygun pozisyonda bulunan Emin'in bekletmeden vuruşu Kilimli Belediyespor'a 2-1'lik üstünlüğü getirdi. Ligin ilk haftasında Keçiörengücüspor maçında ilk golünü atan Emin, bu golle suskunluğunu bozmuş oldu. Başka gol olmayınca karşılaşmadan temsilcimiz 2-1 galip ayrılan taraf oldu.
Teknik Direktör Raşit Çalık, uzun bir aradan sonra gelen galibiyetin ta-kımın özgüvenini kazanması açısından olumlu olduğunu vurgulayarak, Kazandığımız için mutluyuz. Gali-biyeti hak eden tarafın biz olduğunu düşünüyorum. Bu galibiyetle artık çıkışı geçmek istiyoruz dedi.

STAT: Düzce 18 Temmuz.
HAKEMLER: Özgün Aygün **, Kamil Turan **, Ahmet Şanslı **.
KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Burak Kocabacak **, Ali Kemal ***, Gürkan Durmuş **, Hurşit Velioğlu ***, Erdinç Kedikli ***, Ahmet Olgun ***, Emrah Sevim ***, Şahin Çakır **(Dk.74 Muhammet Utku **), Kader Kaynar **(Dk.55 Emin Erol ***), Onur Kılınç **(Dk.54 Hasan **) , Doğan Çift ***.
KÜÇÜKÇEKMECESPOR: Efe Baş **, Hakan Yazıcı **, Burkay İsen **, Seyit Ali **, Yıldırım Yılmaz *(Dk.52 Doğukan *), Oğulcan Ahmet *(Dk.74 Recep *), Alper Hamdi **, Emrullah Çelik **, Ferhat Uysal **, Sercan Tunç **, Hasan Özcan **.
GOLLER: Dk.5 Doğan Çift, Dk.60 Emin Erol (Kilimli Belediyespor), Dk.44 Ferhat (Küçükçekmecespor)