Deplasmanlı Süper Amatör Ligin 3.haftasında Üzülmezspor'u Kdz.Ereğli Beyçayırı Stadında konuk eden Karadenizspor bir penaltı kaçırdığı maçın uzatma dakikalarında bulduğu gollerle rakibini yendi ve puanla tanıştı.

Beyçayırı Sahası'nda oynanan ve saat 13.30'da başlayan zorlu mücadeleyi  Serkan Keleş, Ümit Kaya ve Serkan Can hakem üçlüsü yönetirken, kalesini Ayhan'ın koruğu ev sahibi Karadenizspor'un ilk on birinde Samet, Şafak, Mehmet, Erol, Ahmet, Mustafa, Sezer, Bircan, Zekeriya ve Ertan forma giydi. Konuk Üzülmez ise sahaya Zekai Can, Adem, Ferhat, Uğur,  Ali, Samet,  Doğkan, Gürkan, Tezcan, Hasan ve Özcan'lı kadrosuyla çıktı.
Geneli sağanak yağış altında oynanan karşılaşma iki takımın karşılıklı atakları ile başladı.
22. dakikada gelişen Karadenizspor atağında ceza sahası içinde Bircan'a yapılan harekete hakem Serkan Keleş penaltı kararı verirken,  Üzülmezspor'lu futbolcular karara uzun süre itiraz etti. Topun başına geçen Zekeriya penaltıyı kullandı ama kaleci Zekai Can iyi bir refleksle gole izin vermedi ve yeşil-beyazlılar öne geçme fırsatını kullanamadı.
31.dakikada yine Karadenizspor'lu Zekeriya çalımlarla ceza sahası içine kadar girdi, kaleciyle karşı karşı kalan Zekeriya'ya kaleci Zekai Can bir kez daha geçit vermedi.
45+ 1'de ise Bircan'ın golü ile Karadenizspor beklediği golü buldu ve soyunma odasına moralli gitti. İkinci yarının başlaması ile birlikte Üzülmezspor beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi 68. dakikada Samet'in golü ile Üzülmezspor skora dengeyi getirdi, ancak 90+3'te Karadenizspor'lu Samet'in güzel ortasında Kadir'in golü geldi. Bu golden sadece saniyeler sonra da bu kez Bircan'ın ara pasında topla buluşan Erdal durumu 3-1 e taşıyan golü attı, Karadeniz spor uzatmalarda bulduğu gollerle zorlu mücadeleyi 3- 1 kazanarak ligdeki ilk puanlarını elde etti.