Şentürk, “Bazı önemli firmalar ile sponsorluk anlaşması yapmak için girişimlerimiz oldu, olumlu yanıtlarda aldık. Sponsorluk anlaşması yapamazsak Karadenizspor olarak yola devam edemeyiz”

 

Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan ve yeni yönetimini geçtiğimiz hafta belirleyen Karadenizspor’da Kulüp Başkanı İsmail Şentürk’den çarpıcı açıklamalar. Ülke genelinde yaşanan ekonomik krizin futbol piyasasını da olumsuz yönde etkilediğini Ereğli’de Süper Amatör Kümede mücadele edecek takım sayısının çok olması nedeniyle ilçenin bunu ekonomik anlamda kaldıramayacağını ifade eden Şentürk, sponsorluk anlaşması yapmak istediklerini bu konuda girişimlerin bulunduğunu, bu anlaşmayı sağlayamazlarsa da Karadenizspor’un ligde yeralmasının mümkün olamayacağını söyledi.

Önder’e konuşan tecrübeli başkan Şentürk, “Büyük firmalarla sponsorluk anlaşması yapmaya çalışıyoruz. Görüşmelerimiz, taleplerimiz oldu. Olumlu mesajlarda aldık. Ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz ortada. Büyük paralar harcayacak değiliz. Sponsorluk anlaşması yapabilirsek bu sıkıntıyı çözebilirsek yolumuza devam edeceğiz. Deplasmanlı Süper Amatör Kümede Ereğli takımlarımız ağırlıkta. Bu süreçte bu kadar takımın ekonomisini Ereğli kaldırmaz” sözleri ile değerlendirdi.