Zonguldak Süper Amatör Futbol Ligi takımlarından Karadenizspor’da, 24 Haziran günü yapılacak Genel Olağan Kongrede güçlü bir yönetim oluşturma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Yeşil-Beyazlı takımın Genel Kaptanı Ahmet Sarı, 24 Haziran günü yapılacak Genel Olağan Kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geçen sezondan daha güçlü Yönetim oluşturmak için görüşmeler yapıldığını belirten Sarı, şunları kaydetti:

“24 Haziran günü yapacağımız Genel Kurul’a kadar, Karadenizspor takımının geçmiş yılardan daha güçlü yönetime kavuşması için Ereğli’deki futbola gönül vermiş iş adamlarıyla bire bir görüşmeler yapıyoruz. Şuan bizimle beraber elini taşın altına koyacak arkadaşlar ile fikir birliğine vardık. Bizi geçen Yönetimden terk eden üç arkadaşımıza başarılar diliyorum. Umarım ayrılanların bundan sonra beyninden ve gönlünden geçenler olur. Karadenizspor takımının, kongreye kadar geçecek süreçte güçlü bir yönetime kavuşması için çaba sarf ediyoruz. Yönetim Kurulu’nda isimler netleştikten sonra Kulüp Başkanımız İsmail Şentürk açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirecektir.”