Zonguldak Kömürspor Geredespor  yenilgisinin  yaralarını sardı, Adliye maçını düşünmeye başladı. Zonguldakspor Antrenörü Raşit Çalık, Karamsar olmaya gerek yok. Her şey son maça kaldı.Sahamızda Adliyespor'u yenip şampiyon olacağız dedi. 
Bölgesel Amatör Lig'de sezonun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğa çok yaklaşmışken,  Geredespor yenilen Zonguldak Kömürspor, her şeyi son maça bıraktı. Sezonun şampiyonluk düğümünü haftaya Adliyespor ile oynanacak 90 dakika belirleyecek.Geredespor maçında galibiyet ve şampiyonluk beklenirken, hayal kırıklığı ile kente dönen kırmızı-lacivertli takımda moral bozukluğu hakim. Ellerinde olan şampiyonluğu son maça taşıyan Zonguldak Kömürspor'da Raşit Çalık, üzgün olduklarını ancak kaybedilmiş bir şeyin olamadığını söyleyerek camiaya ve taraftara umut aşıladı.                                   

Mutlu sona ulaşacağız                                                                                                                                     
Yine de şampiyon olacaklarına değinen Raşit Çalık, 3 puan kaybettik, şampiyonluğu değil. Her şey Adliyespor ile oynayacağımız son maça kaldı. Karamsar olmaya gerek yok. Sahamızda oynayacağımız Adliyespor'u yenerek mutlu sona ulaşacağız dedi.