Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Okullar Arası İl Karate Birinciliği müsabakalarında 13 madalya kazanan Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü karate takımını antrenman yaptıkları salonda ziyaret ederek kutladı.
Eşi Dilek Çimenoğlu ile birlikte Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü karate takımının antrenmanını bir süre izleyen Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, başarılı hareketler yapan karatecilerin ileride, Türkiye şampiyonalarında  daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını bildirdi. Kulüp Başkanı ve karate takımı çalıştırıcısı Hüseyin Uğuz’u da tebrik eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Boş zamanlarında spora da zaman ayıran pırıl pırıl bir gençlik yetiştiriyorsunuz. Bu kardeşlerimizin içinden ileride çok başarılı sporcular çıkacağına inanıyorum ve bütün çocuklarımıza ve gençlerimize de spor yapmalarını tavsiye ediyorum. “ dedi.
Karatecilerle bir süre de sohbet eden Başkan Çimenoğlu, “Sporu bırakmayın. Spordaki başarılarınız okulunuzdaki başarılara da yansıyacaktır. “ dedi. Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin Uğuz da, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimendğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “ Sayın Belediye Başkanımız Kulübümüzün faaliyetlerine büyük destek veriyor. Biz kendisine bu desteklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz. Aktif Gençlik Spor Kulübü olarak, Kulübümüzü Belediyemize bağlı bir spor kulübü gibi hissediyoruz. “ dedi.