STAT: Karaelmas Kemal Köksal.
HAKEMLER: Şenol Kösekahya **, Oral  Eş **, Ceyhun Kömürcü **.
KOZLU BELEDİYESPOR: Hamit *, Halit **, Mehmet ***, Özcan ***, Yılmaz ***, Ahmet **(Dk.88 Mehmet Öztürk), Hayri ***, Aytaç **(Dk.54 Onur *), Fatih ***, Uğur ***, Caner **(Dk.65 Volkan *)
EREĞLİ BELEDİYESPOR: Sedat *, Erol *(Dk.46 Şaban *), Uğur **, Cihat *, Hakan Cerrah *, Adem **, Ersan *, Çetin *(Dk.58 Engin *), Kaan **(Dk.76 Aytaç *), Tolga *, Fatih ***
GOLLER: Dk.33 Mehmet, Dk.43 Aytaç, Dk.81 Hayri (Kozlu Belediyespor), Dk.66 Fatih, Dk.77 Özcan (Kendi Kalesine) (Ereğli Belediyespor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk.59 Adem, Dk.83 Cihat (Ereğli Belediyespor)

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Play-Off Grubu'nda ilk maçında berabere kalan Kozlu Belediyespor ile ilk maçından yenilgiyle ayrılan Ereğli Belediyespor arasında oynanan karşılaşma nefesleri kesti.
Şenol Kösekahya'nın yönettiği maçın ilk yarısı Kozlu Belediyespor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Ereğli Belediyespor, skoru 2-2'ye getirerek maça ortak oldu. Ancak Kozlu Belediyespor, 81'inci dakikada Hayri'nin attığı golle maçı 3-2 kazanmayı başardı. Ereğli Belediyespor'da Adem ve Cihat kırmızı kartla ihraç edildi.
MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI
9'uncu dakikada Ereğli Belediyesporlu Çetin kornerden ceza sahasına ortaladı. Arka direkte bekleyen Cihat'ın kafa vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
24'üncü dakikada gelişen Kozlu atağında Fatih kafa ile topu Caner'e indirdi. Kaleci Sedat'ın ileri çıktığını gören Caner, kötü bir vuruşla topu boş kale yerine yandan auta attı.
29'uncu dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Fatih, boş pozisyonda bekleyen Hayri'ye çıkardı. Hayri, kaleye vuracağı yerde tekrar Fatih'e pas verdi. Fatih'in vuruşunda top filelere gitmesine rağmen ofsayt olduğu için geçerli sayılmadı.
33'üncü dakikada ceza sahası içinde topu önünde bulan Kozlu Belediyesporlu Mehmet, aşırtma bir vuruşla topu kaleci Sedat'ın üstünden filelere gönderdi: 1-0.
43'üncü dakikada Ahmet'in ara pası ile ceza sahasına giren Aytaç, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara bıraktı: 2-0. İlk yarı Kozlu Belediyespor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
56'ncı dakikada sağ kanattan ceza sahasına giden Onur, boş pozisyonda bekleyen Fatih'e çıkardı. Kötü bir vuruş yapan Fatih, topu yandan auta gönderdi.
66'ncı dakikada gelişen Ereğli Belediyespor atağında, sağ çaprazdan kazanılan serbest atışta Fatih'in sert vuruşunda top kaleci Hamit'in müdahalesine rağmen filelere gitti: 2-1.
77'nci dakikada gelişen Ereğli Belediyespor atağında sağ kanattan kazanılan serbest atışta topun başına yine Fatih geçti. Ceza sahasına yaptığı sert ortada ön direkte Kozlu Belediyesporlu Özcan ters bir kafa vuruşu ile topu kendi filelerine gönderde: 2-2.
81'inci dakikada Uğur'un ara pası ile caza sahasına giren Hayri, güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi: 3-2. Bu gole Ereğli Belediyespor yedek kulübesi ve futbolcular ofsayt olduğu gerekçesi ile uzun süre itirazda bulundu. Ancak hakemin gol kararı değişmedi.
90+2'de Ereğli Belediyesporlu Şaban'ın uzaktan aşırtma şutu üst direğin içine ve daha sonra çizgiye çarparak oyun alanına döndü. Tehlikeyi Kozlu Belediyesporlu defans oyuncuları uzaklaştırdı. Ereğli Belediyesporlu teknik heyet ve futbolcular, bu pozisyona da gol diye uzun süre itiraz ettiler. Maçta başka gol olmayınca Kozlu Belediyespor sahadan 3-2 galip ayrılarak Play-Off'tan çıkma şansını son haftaya taşıdı. Ereğli Belediyespor'un ise hiçbir iddiası kalmadı.