TFF 3'üncü Lige Yükselme Şampiyonası'nda Samsun Grubu'nda mücadele edecek Kilimli Belediyespıor, hazırlıklarını sürdürüyor.
Sarı-siyahlıların Teknik Direktörü Ahmet Kaya, Samsun Grubu'nun zorlu bir grup olduğunun söylendiğini, ancak kendilerinin de güçlü bir takım olduğunu belirtti.
Kaya, şunları söyledi; "Samsun Grubu'ndaki takımlar 2'si hariç netleşti. Herkes grubun çok zor olduğunu söylüyor. Fakat ben buna katılmıyorum. Takımları güçlü veya favori olarak ayırt etmek yanlış olur. Trabzon veya diğer illerin takımları ne kadar iddialı veya favoriyse, benim takımım da o kadar iddialı ve favori.
Eleme usulü oynayacağımız maçların telafisi mümkün değil. Bireysel yetenekteki futbolcular başta olmak üzere diğer futbolcular o gün takım oyununu ve kendi yeteneklerini ön plana çıkarabilirlerse bizim için kazanmak ya da gruptan çıkmak içten bile olmaz. Ayrıca lig ve Play-Off'la birlikte 29 maçlık periyodu geride bıraktık. Bu dönemde gerçekten çok yorulduk, stresli ve sıkıntılı günler geçirdik.  Ligin tamamıyla bitmesinin ardından kamp yapmayı düşünüyorduk, fakat şartlar buna müsaade etmedi. Bunun için Samsun'a 5 gün öncesinden gidip, kısa süreliğine de olsa kamp havası yaşamak istiyoruz.  Hem bu süre içinde futbolcular Samsun'un havasına alışmış olacaklar ve en önemlisi maçların oynanacağı sentetik ve çim zeminlerde antrenman yapma fırsatı bulacaklar."