Kozlu Belediyespor Antrenörü Bülent Öztürk,2 -0 kaybedilen Zonguldak Kömürspor maçına yönelik değerlendirmesinde, "Forvetsiz ve dar bir kadro ile mücadele ettik."dedi."Lig uzun bir maraton." ifadesine de yer veren Öztürk, "Kaybedilmiş bir şey yok.Bu köprünün altından daha çok sular akar."şeklinde konuştu.
Kozlu Belediyespor'da   Zonguldak Kömürspor’a 2-0 yenilmenin üzüntüsünü yaşanıyor.13 puanla 8’nci sıraya gerileyen Kozlu Belediyespor’da Antrenör Bülent Öztürk, Her ne olursa olsun lig uzun bir maraton. Bu köprünün altında daha çok sular akar. Kaybedilen bir şey” dedi. “Galip gelseydik 2’nci sırada olacaktık.  Maçı kaybederek 8’inci sıraya geriledik” diyen Bülent Öztürk, "Kısıtlı bir kadroyla mücadele ettik. İyi oynadığımız bir maçta 2 duran toptan gol yedik. Bu da haliyle oyuncuların moralini bozdu ve sahadan yenilgiyle ayrıldık." dedi. Yenilgiyi unutarak Kestel maçına odaklanacaklarını söyleyen Bülent Öztürk, “Derbiyi unuttuk ve hafta sonu deplasmanda oynayacağımız zorlu Kestel Belediyespor maçını düşünmeye başladık. Yarın sabah (Bugün) yapacağımız ilk çalışmayla birlikte tüm konsantrasyonumuzu Kestel maçına vereceğiz” şeklinde konuştu.                                                          

Kaptan dönüyor                                                                                                                                                               
Derbiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Kozlu Belediyespor, Fatih Arsla’ın cezası sona erdi.. 4’üncü hafta Çayırovaspor maçında gördüğü kırmızı kartla Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) tarafından 4 maç men cezası alan golcü oyuncu, formasına kavuşuyor. Kaptan, hafta sonu deplasmanda oynanacak Kestel Belediyespor maçında yeşil-beyazlıların gol  silahı olacak.