Orman ve beraberinde Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özkese, Taraftarlar ve Dernekler Yönetsel Yapı Genel Sekreteri Selçuk Kaynarkan ile Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği'nin Gülüç Beldesi'nde düzenlediği iftar programına katıldı.


Kulüp Başkanlığına seçildiğinin beşinci yılında Ereğli ilçesine de beşinci kez geldiğini anlatan Orman, İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Müdürü ve Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi Vefa Karakurdu'nun ailesini ve kabristanını da ziyaret ettiğini söyledi.

Şehit Karakurdu'nun iyi bir Beşiktaş'lı olduğunu anlatan Orman, "Ailesine Allah sabırlar versin. Çok müstesna bir arkadaşımız, iyi bir Beşiktaşlıydı. Takdiri ilahi diyecek birşey yok. Ricam, anne ve babayı burada yalnız bırakmayın, devamlı ziyaret edin. Onların evlatları artık biziz" dedi.


Beşiktaş'lıların güldüğünü ve mutluluk yaşadığını belirten Orman şunları söyledi:

"Her seferinde söylüyorum bizim işimiz de Beşiktaşlıları mutlu etmek. İyi ki bugünleri Allah bize görmek nasip etti. Çok zor günlerden geldik ama göreve geldiğimiz ilk günden beri söylediklerimizi hepsini teker teker yapmanın gururu içerisindeyiz. İnşallah Allah yardım etsin önümüzdeki senelerde de hep beraber mutlu günler yaşayalım. Mutluluğumuzu Beşiktaş asaleti, duruşu, zerafeti ile yaşayalım"


Orman'a Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak adına hediye verildi.

Orman daha sonra salonu dolduran taraftarlar ile fotoğraf çektirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren fotoğraf çekiminde uzun kuyruklar oluştu.


Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik, Kulüp Başkanı Orman, yöneticiler ile salonu dolduran taraftarlara teşekkür etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)