Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi Voleybol Takımı, Karabük'te yapılacak grup müsabakaları hazırlıklarını sürdürüyor.

Kdz.Ereğli İlçe Spor Müdür Vekili ve Anadolu Lisesi Voleybol Takımı Antrenörlerinden Adem Çelik,  Ereğli Spor Salonu'nda yaptıkları antrenmanlar esnasında yaptığı açıklamada, Antrenör Caner Özçep ile birlikte çalışmanın tempolu sürdüğünü belirtti.  2-3 yıldır okul takımlarıyla başarılı çalışmalar yaptıklarını belirten Çelik şunları söyledi: Okul takımımız aynı zamanda Belediyespor kulüp takımı olarak çıkıyoruz. İl birincisi olduk. İlimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.  Karabük ilinde oynanacak gruplarda 10 takım olacak. Türkiye genelinde 9 grup var. gruplar çekişmeli geçecek. Burada 3'lü gruplar olacak. Bu grupların sonunda yarı finallere çıkılacak. İlk hedefimiz grupları geçerek bir üst gruba yükselmek ve çalışmamızı en iyi şekilde renklendirmek. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Kulüp ve okul takımı bir arada gittiği için birçok okuldan oyuncumuz var. Hocalarımızla en güzel şekilde götürmeye çalışıyoruz. İnşallah takımımızı seneye bölgesel lige çıkartmak istiyoruz. Şu an için herhangi bir sıkıntımız yok, güzel bir tempoyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Takım Kaptanı Ayşenur Dağgül de, aynı zamanda 11. sınıf öğrencisi olduğunu belirterek, okul ve sporu birlikte yürüttüklerini söyledi. Dağgül, Maçlarımızda birbirimize güveniyoruz. Arkadaşlarla iyi bir takım oluşturduk. Güzel şeyler yapmak istiyoruz. Hissiyatımız da iyi. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başarılı olacağımıza inancım tam diye konuştu.

GRUP MAÇLARI
Öte yandan Genç Kızlar Grup Müsabakaları, Erzurum, Osmaniye, Diyarbakır, Konya, Ordu, Tekirdağ, Balıkesir, Karabük ve Isparta illerinde yapılacak. Anadolu Lisesi Bayan Voleybol Takımı'nın da yer aldığı Karabük Grubu'nda Amasya, Bartın, Bolu, Çankırı, Çorum, Karabük, Kastamonu, Samsun 1 ve Ankara 3 takımları da yer alıyor. Tüm gruplardaki karşılaşmalar 6 Mart-9 Mart tarihleri arasında oynanacak.