Ereğli Belediyesi Bağımsız Meclis Üyeleri Halil Bozkuş ve Necat Bakan, geçtiğimiz günlerde İlçe Spor Müdürlüğü'ne atanan Serkan Keleş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Bozkuş ve Bakan,Keleş'e yeni görevinde başarı dilerken,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keleş'te, " İnşallah hep beraber güzel işler yapacağız.Kısa orta ve uzun vadede yapmayı planladığımız çalışmalar var. 100 bin nüfusu geçen  bir yerde daha aktif olmamız lazım."dedi.
Ereğli Belediyesi Bağımsız Meclis Üyeleri Halil Bozkuş ve Necat Bakan, geçtiğimiz günlerde İlçe Spor Müdürlüğü'ne atanan Serkan Keleş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Samimi bir ortamda geçekleşen  ziyarette Keleş'e başarı dileyen Bozkuş ve Bakan, "Bu görevde daha öncede bulunmuş olmanız önemli bir avantaj.
Başarılı yapacağınıza inanıyoruz.Bu anlamda gereken desteği vermeye hazırız." görüşünde birleşti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keleş de, " İnşallah hep beraber güzel işler yapacağız.
Kısa orta ve uzun vadede yapmayı planladığımız çalışmalar var. 100 bin nüfusu geçen  bir yerde daha aktif olmamız lazım. Yeni projeler üzerinde çalışacağız."dedi.
16 Ağustosta spor salonunun 2 gün sürecek Tekvando şampiyonasına ev sahipliği yapacağını da dile getiren Keleş,ziyaretin ardından Bozkuş ve Bakan'a spor salonunu gezdirerek bilgiler verdi.