Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'daki Başkent Üniversitesi Patalya Otel'de sürdüren Zonguldak Kömürspor'da moraller yüksek. Kondisyon ağırlıklı geçen ve hazırlık maçlarına ağırlık verilecek kampta teknik heyet işi sıkı tutuyor.

 

İşadamı Kemal Haberal da Zonguldak Kömürspor'un antrenmanlarının yanı sıra oynadığı hazırlık maçını izledi, yeni sezonda başarı temennisinde bulundu.



Zonguldak Kömürspor’da 3’üncü etap kamp çalışmalarını Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde sürdürüyor. Patalya Otel’de 12 gün sürecek kampta hazırlık maçlarına ağırlık veren Zonguldak Kömürspor, kondisyon ağırlıklı çalışmalarına da devam ediyor. Teknik Direktör Şenol Demir'in tüm oyuncularına şans verdiği Gölcükspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyet moralleri bozmadı. Tüm oyuncuları deneme fırsatı bulan Teknik Patron açıklamalarda bulundu.

 

"ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ"

Takım Kaptanı Suat Kerçin, Bolu'nun ardından Kızılcahamam da hazırlık kampının sürdüğünü söyledi. Eski ve yeni transferlerin kaynaşarak iyi bir ekip ruhu yakalama yolunda adım attığı anlatan kaptan Kerçin, "Hazırlık maçlarıyla takım ruhunu yakalamaya çalışıyoruz. Maçlarda skor önemli değil, bizim ne aşamada olduğumuz önemli. İyi sinyaller veriyoruz. Değişimi hep birlikte yaşıyoruz. Yeni sezonda bu değişimi herkes görecek. Takım içinde harika bir ortam var. Eskisi, yenisi herkes bir birine karşı çok saygılı. Birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz. Bu duygularımız Kızılcahamam’da daha da pekişecek. Orada hazırlık maçlarıyla daha iyi bir tempo yakalayacağız” dedi.

 

HABERAL DESTEĞİ

İşadamı Kemal Haberal da Zonguldak Kömürspor'un antrenmanlarının yanı sıra önceki gün oynanan hazırlık maçını da yakından takip etti. Başkent Üniversitesi Patalya Otel'de kampta bulunan oyuncu ve teknik heyet ile yakından ilgilenen Haberal, "Zonguldakspor sevdası bir başka. Fırsat buldukça antrenmanları izliyorum. 3. Ligde büyük bir başarıya imza atıp 2. lige çıkan ve tüm Zonguldak'a büyük sevinç yaşatan takımımızı canı yürekten kutluyor, yeni sezonda da başarı temennisinde bulunuyorum" dedi.

 

Öte yandan futbolcular ve teknik heyet de Kemal Haberal'a desteğinden ötürü teşekkür etti.

 

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)