Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Ereğli Kepezspor  için  "Destek" gecesi düzenlendi. Ereğli Büyük Anadolu Otel'de düzenlenen gecede ses sanatçısı Ramazan Çelik ve bölgemizin sevilen yerel sanatçısı  Mehmet Korkmaz sahne aldı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş,  Kdz.Ereğli Kent Konseyi ve Kdz.Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, dernek yöneticileri, Kepezspor futbolcuları, Kepez halkı ve çok sayıda davetlinin katıldığı "Kepezspor'a Destek Gecesi"nin açılış konuşmasını yapan Kepezspor Kulübü Başkanı ve Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan, "biz şampiyonluk istiyoruz. Bu konuda desteğe ihtiyacımız var. Bu desteği bizlerden esirmeyeceğinize inanıyorum" dedi.
Kepezspor antrenörü Sertan Kuzu'da yaptığı konuşmada bu gecede şampiyonluğun ilk adımının atıldığını belirterek,  destekte bulunan herkese teşekkür etti.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'da, belediye olarak futbol takımlarına destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade etti.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan'da yaptığı konuşmada, "biz milletvekili olmadan öncede söyledik, olduktan sonrada söyledik. Bizim Ankara'daki kapımız her zaman hemşehrilerimize açıktır. Ereğli'de yapılan çalışmalar var, yapılacak çalışmalar da var. Çalışırken bana güç veren sizin verdiğiniz destek. Bende var gücümüzle çalışıyoruz. Buradan Ereğli ve Kepez halkına da bir müjdeyi de vermek istiyoruz. 17 Şubat'ta yeni hastane ve terminal yolu ihaleye çıkıyor. Önümüzdeki seneye inşallah bu yol tamamlanmış olacak. Şimdiden hayırlı olsun diyorum" dedi.

Bu arada Ses Sanatçısı Ramazan Çelik sahneye çıkmadan önce Kepezspor'a destek için "Kepez tablosu",  futbolcuların imzaladığı "Beşiktaş forması" ve  Kepezspor forması açık artırmaya çıktı.
Kepezspor'un forması açık artırmaya çıktığında İşadamı Niyazi Özcan, diğer açık artırmalarda olduğu gibi forma fiyatının belirlenmesinde öncü oldu. Artırma esnasında "Niyazi Özcan'ın "patronlar" diyerek hitap ettiği Ereğli Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Odası yönetimi,  uzun ısrarlara karşılık vermeyerek sessizliğini korudu.  Açık artırma sonucunda Kepezspor formasını 5 bin TL fiyat vererek alan Niyazi Özcan, salonda bulunanların alkışlarıyla tezahürat bulurken, Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Odası yöneticilerinin bu sessizliğine tepki gösterdiler. Açık artırmada "Kepez tablosunu" ise Yaraşlıyörük Köyü Muhtarı İbrahim Çalık satın altı.

 

RAMAZAN ÇELİK, EREĞLİ 
HALKIYLA HASRET GİDERDİ

Kepezspor Başkanı Baki Karaarslan ve As Başkan Aydın Karadağ'ın davetlisi olarak Ereğli'ye gelen ses sanatçısı Ramazan Çelik, yapılan açık artırmanın ardından sahne aldı.
Fotoğraf çektirmek isteyen davetlileri ve hayranlarını geri çevirmeyen Ramazan Çelik,  albümündeki şarkıları geç saatlere kadar seslendirdi.