Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını Ankara Kızılcahamam’da sürdüren Spor Toto 3’üncü Lig’in yeni takımlarından temsilcimiz Kilimli Belediyespor, hazırlık maçlarına devam ediyor. Zonguldak’ta 10 gün süren ilk etap kamp çalışmasını tamamladıktan sonra Bolu’da Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Samsunspor’la yaptığı özel maçı 4-0 kaybeden sarı-siyahlı takım, Ankara’da yaptığı iki hazırlık karşılaşmasında da galibiyetle tanışamadı.
İkinci etap çalışmalarını Kızılcahamam’da sürdüren Kilimli Belediyespor, yeni sezon öncesi yaptığı ikinci hazırlık maçında Kardemir DÇ.Karabükspor’un A2 takımıyla karşılaştı. Sarı-siyahlı takım, bu karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Kızılcahamam’da yaptığı üçüncü hazırlık maçında Azerbaycan Süper Lig takımlarından Azal’la karşılaşan Kilimli Belediyespor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
“İYİ OYNUYORUZ, AMA
SKORA YANSIMIYOR”
Bugüne kadar oynanan hazırlık karşılaşmalarında galibiyetle tanışamayan Kilimli Belediyespor’un Teknik Direktörü Raşit Çalık, “Oynadığımız 3 hazırlık karşılaşmasından da galibiyet alamadık. Fakat oyuncularımın performansından memnunum. Takım olarak iyi oyun sergiliyoruz, fakat bunu sonuca yansıtamıyoruz. Kimse merak etmesin, bu hazırlık kampını en iyi şekilde değerlendirerek, lige çok iyi başlayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
“BİRAZ DAHA GÜÇLENDİK”
Kamp döneminde bir haftayı geride bıraktıklarını ve takıma katılan iki yeni isimle beraber güçlendiklerinin altını çizen Çalık, “Arsinspor’dan eski öğrencim Gürkan Durmuş ve Trabzonspor’dan Şahin Çakır’ı renklerimize kattık. Bu oyuncuların da gelmesiyle takımdaki rekabet üst düzeye çıktı ve biraz daha güçlendik. Gündemimizde üst düzey iki isim daha var. Bu oyuncuları da hazırlık kampı kadrosuna katmak için uğraş veriyoruz. Yeniden yapılanma içinde olan bir takım olduğumuzdan ligde kalıcı olmak adına çok çalışmamız gerekiyor. 2 Ağustos günü Zonguldak’a dönrek kamp dönemini bitireceğiz. Kampımız, kondisyon ve taktiksel çalışmalarla devam ediyor. Günde çift idmanla yaptığımız antrenmanlarda sabah ormanda kros ve salonda ağırlık çalışmaları, akşam da çift kale maçta taktiksel idmanlar yapıyoruz” dedi.