Bölgesel Amatör Lig takımı Zonguldak Kömürspor'da U19 Takım kaptanlığına kadar yükselen Hüseyin Kılıç, 7 yıldır amatör olarak oynadığı futbola bu sezon profesyonel olarak devem edecek. 12 yaşındayken Zonguldak Kömürspor'un alt yapısında futbola başlayan ve bu süreçte takımın alt yaş kategorilerin tümünde başarıyla forma giyen Hüseyin Kılıç, Zonguldak'a veda etti.
Zonguldaklı genç yetenek, geçtiğimiz günlerde Spor Toto 3'üncü Lig takımı Çorumspor'un transfer gündeminde yer almıştı. Hüseyin'le görüşme halinde olan yönetim, geç yeteneği bir başka 3'üncü Lig takımına kaptırdı. Çorumspor'un gündeminde olan ve Zonguldak'ta yayın yapan gazetede bu takımla idmanlara çıkacağı yazılan Hüseyin Kılıç bir başka 3'üncüLig takımı Kastamonuspor'un yolunu tuttu. Hüseyin Kılıç, yeni sezon çalışmalarını İsmail Dikmenli Tesisleri'nde sürdüren Kastamonuspor ile geçtiğimiz gün ilk idmanın çıktı.
Kastamonu Kulübü Başkanı Levent Özbek  AA muhabirine yaptığı açıklama ile bu transferi doğruladı.
Kastamonuspor Kulübü Başkanı Levent Özbek, yeni sezon hazırlıklarının günde çift antrenmanla devam ettiklerini belirtti.
Özbek, Zonguldak Kömüspor'dan Hüseyin Kılıç, Ordu İl Özel İdaresi'nden Burak Demir, Kızılca hamamspor'dan Ramazan Tok, Lüleburgazspor'dan Süleyman Can, Ankara Etlikspor'dan İzzet Suat Yıl-maz, Gençlerbirliği A2'den ise Berkan Kamber, Sezer Akman ve Ali Artun Özdemir ile anlaşarak, kadroya dahil ettik. Bu transferlerle birlikte kadromuz 31'e çıktı diye konuştu.