Spor Toto 3'üncü Lig'de 2012-2013 sezonu grup kurası Ankara Marriott Otel'de yapıldı. Kura çekiminde Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)  yöneticilerinin yanı sıra kulüplerin temsilcileri de hazır bulundu. 2012-2013 sezonunda Spor Toto 3'üncü Lig 3 grupta oynanacak. 3'erli 18 takımın yer aldığı ligde Zonguldak'ın tek profesyonel takımı Kilimli Belediyespor, 2'nci Grup'ta mücadele edecek. İstanbul ve Kocaeli'nin 2 takımla katıldığı 2'nci Grupta temsilcimiz Kilimli Belediyespor, 15 ayrı ilden 17 takımla mücadele edecek.
Temsilcimiz Kilimli Belediyespor'un da yer aldığı Spor Toto 2'nci Grup'ta, 4 yeni takım var. Bunlardan 3'ü Bölgesel Amatör Lig Play-Off Gruplarını şampiyon bitiren takımlar, biri de 2'nci Lig'den bir alt lige düşen takım.  Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig Play-Off şampiyonu olan Kocaeli Derince Belediyespor, Erzincan Refahiyespor ve İstanbul Silivrispor ile Spor Toto 2'ncli Lig Kırmızı Grup'tan bir alt lige düşen Adıyamanspor, 2012-2013 sezonunda 3'üncü Lige mücadele edecek.
2'nci grupta yer alan Kilimli Belediyespor'un yeni sezonda en uzak deplasmanı Batman… Batman Petrolspor deplasmanında bin 359 kilometre yol kat edecek Kilimli Belediyespor'a en yakın deplasman ise, 240 kilometre ile Kocaeli Derince Belediyespor maçı olacak.
Spor Toto 3'üncüLig grup kura çekiminde yer alan Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün, 2'nci Grubun gerçekten zor olduğunu söyledi.  Zor grupta mücadele etmek istedikleri söylediklerini belirten Engin Aygün, 'Biz zoru severiz, zor grup olsun' diye söylemiştik ve de öle oldu. Bu bizi daha iyi motive edecek ve transferlerle daha bir takım kuracağız.   Hedefimiz öncelikle ligde kalmak ve sonrasında Play-Off oynamak dedi.
Spor Toto 3'üncü Lig'de yapılan kura çekiminin sonucunda oluşan gruplar şöyle;
1'İNCİ GRUP:
Tekirova Belediyespor, Ankara Demirspor, Orhangazispor, Diyarbakır Büyükşehir Belediye, Sandıklı Belediyespor, Siirtspor, Belediye Vanspor, Kırıkhanspor, Çorumspor, Bergama Belediyespor, Gölcükspor, Kastamonuspor, Pazarspor, İstanbulspor, Fatih Karagümrük, Anadolu Üsküdar, Kayseri Şekerspor, Beşikdüzüspor
2'NCİ GRUP:
Manavgat Evrenseki, Hacettepe, Bursa Nilüferspor, Belediye Bingölspor, Aydınspor 1923, Batman Petrolspor, Adıyamanspor, İskenderunspor 1967, Menemen Belediyespor, Gebzespor, Derince Belediyespor, Kilimli Belediyespor, Refahiyespor, Silivrispor, Dardanelspor, Ümraniyespor, 4 Eylül Belediyespor, Yalıspor
3'ÜNCÜ GRUP:
Keçiörengücü, Oyak Renault, Diyarbakırspor, Elazığ Belediyespor, Emrespor, Mardinspor, Kahramanmaraş Belediyespor, Çorum Belediyespor, Altınordu, Kocaelispor, Darıca Gençlerbirliği, Gümüşhanespor, Erzurum Büyükşehir Belediye, Sancaktepe Belediyespor, Beylerbeyispor, Maltepespor, Yozgatspor, Arsinspor.